|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω αποφασησα να το κανω κοινωνικο και πηρα 5 μικρουλιδες clown loach και ειναι υπεροχοι.. ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου ψαρια!!! βεβαια εχω 550 λυτρα ενυδρειο και πηρα 5. και ζουν μαζι με 2 silver shark , rain bow shark, 2 pleco.
ειναι υπεροχα ψαρια και στα συνηστω ανεπιφυλακτα... αλλα θελουν παρα πολυ προσοχη στην μεταφορα και στην προσαρμογη γιατι ειναι παρα μα παρα πολυ ευαισθητα στο ick.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις. το ενυδρειο ειναι rio 400
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25007 αυτα που βρηκα ειναι 5 σε μικρο μεγεθος 7 ευρω το κομματι. σιγα σιγα φοβαμαι πως θα εχω προβλημα με τα σαλιγκαρια γιαυτο σκεφτηκα να βαλω αυτα τα ψαρια. απο ph κ θερμοκρασια πως πανε??? |
|
|||
|
|||
![]()
ph εχω σταθερο στο 7 με 7,3 και θερμοκρασια το εχω στους 23 και με την ζεστη ειναι στους 27.. ειναι μια χαρα σε αυτες τις συνθηκες τουλαχιστον σε εμενα.. εμενα ειναι μικροι σαν το μικρο δακτυλο του χεριου και τους πηρα 5 ευρω τον εναν.. πιστευω πως τα λυτρα σου ειναι υπερ αρκετα για να βαλεις μεσα ενα μικρο κοπαδακι. και επειδη ειναι και βυθου ψαρια δεν εχεις προβλημα. το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω εγω ειναι οτι κρυβοντε συνεχεια στα πιο απιθανα μεροι και ετσι δεν εχω και την πολυτελεια να τους βλεπω πολυ.. αλλα οταν μεγαλωσουν θα ειναι οκ!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Clown Loach μου.. | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-01-09 17:29 |
Συμβατότητα με clown loach? | dimitris | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-10-06 13:17 |
απορια(clown loach) | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 22:03 |
clown loach | johnny98130 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-06-06 21:54 |