|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι κλοουν πρεπει να ειναι κρυμενοι και δεν φαινονται. Και φυσικα καποια στιγμη θα ειναι πολυ μεγαλοι για αυτο το ενυδρειο. Εμενα μ'αρεσει το ενυδρειο και τα φυτα (εκτος των επικινδυνων που λενε τα παιδια). Με λιγη προσοχη και φροντιδα θα γινει απο τα καλυτερα φυτεμενα πιστευω. Στη θεση σου θα εκανα μονο μερικες αλλαγες στη συνθεση των ψαριων. Θα κραταγα ενα κοπαδι τετρα ενος ειδους και οχι τριων (10+15+3) για πιο συμπαγη κοπαδοσυμπεριφορα. Και μηπως αλλαζα και τα clown με otto που ειναι και χρησιμοι σε ενα καλοφυτεμενο ενυδρειο. Αν το εκανα αυτο θα κοιταγα να βαλω τα κοπαδοψαρα κι αυτα ασιατικα (αρλεκινοι) που ειναι πολυ πιο κινητικα ψαρια απο τα τετρας και μετα θα συμπληρωνα και 1 αρσενικο με 3 θηλυκα pearl gourami για "ζωντανια" στο ενυδρειο. 3 ασιατικα ειδη (pearl gourami, rasbora, otto) θα ηταν σουπερ σε ενα καλοφυτεμενο ενυδρειο. Λεω εγω τωρα, σαν να ηταν δικο μου το ενυδρειο ![]() (μου αρεσε το ενυδρειο και αρχισα το "σκαλισμα" με τα ασιατακα που θελω να κανω ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση φυτεμενου με δισκους | red rubin | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 11-06-11 14:23 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση Φυτεμενου | thanosatha | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 18-05-07 17:26 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
Στησιμο φυτεμενου ενυδρειου απο τον Takashi Amano | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 20-04-06 12:19 |