|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον σημερα ειδα ενα cayman σε ενα πετ που ηταν καπου 21 λιτρα μεικτα!!Τιμη 110 ευρω και το επαιρνα 100!!!Ε οχι δα με αυτα τα λεφτα παιρνω πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο!!Καλα αλλα πανακριβα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(πιστευω να ηταν τo classic 40 Plus γιατι το απλο classic 40, το εχω δει πολυ πιο φτηνα) Εκτος αν τα πετυχεις σε καμια προσφορα Αλλα και παλι 21 λιτρα ειναι. Ειπαμε αναβαθμιση. Οχι απο 35 λιτρα νερο να τον παω σε 21 ![]() Να μου λεγες το cayman 50 professional ( 52Χ27Χ3 ) που ειναι κοντα στα λιτρα μου, ναι. Αλλα εχει 153¤.
|
|||
|
|||
![]()
-Επανερχομαι ξανα στο θεμα θελοντας να μαθω αν "κυκλοφορει" το 54λιτρο των carefour στα υποκ/τα της Θεσ/νικης,αν το ειδε καποιος και σε τι τιμη...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
TO EXO KAI EGO EDO KAI ENA XRONO KAI EINAI POLY KALO TO FILTRO DEN EINAI ARISTO ALLA AN TO KATHARIZEIS MIA FORA TO MHNA EINAI OK BEBEA EGO EXO POLLA PRAMATA MESA KAI EFTIAXA ME KOSTOS 30 EYRO ENA EXOTERIKO FILTRO ALLA KAI AYTO POU EXEI EINAI SXETIKA KALO TO EIXE PRIN KATI MERES STO KATASTHMA STHN KABALAS EINAI POLY KALO KAI GERW PARTO KAI THA ME THIMITHIS TO MONO POY THES EINAI OXYGONOTHS AN KAI TO FILTRO EXEI PAROXI OXYGONOU GIA EXTRA EPILOGES LEO
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες για αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν καμιά εβδομάδα το είδα στο carrefour στο ster αλλά είχε κοντά στα 80-90.. Ήθελα και εγώ να το πάρω αλλά θα περιμένω να ξανακάνουν προσφορά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειναι για 80-90 βαζουμε καμια 10αρια ¤ ακομα και παιρνουμε ενα ριο μικρο, και με δωροεπιταγη.
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω μια αλλη προταση? (ειναι κατι που σκεφτομαι κι εγω εδω και καιρο, αλλα δυστυχως δεν εχω ουτε χωρο, ουτε χρονο, ουτε χρηματα..)
Γιατι δεν φτιαχνεις ενα μακροστενο ενυδρειο, σαν αυτο του chemical Μακη, ωστε να μπορεις, με καταλληλα χωρισματα, να το χρησιμοποιησεις και για αναπαραγωγη, αφου σου αρεσουν τοσο πολυ οι μονομαχοι?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε τα φαντάσματα του forum.
Το ενυδρείο του φιλόξενα θα μας πει τώρα. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυκλοφορητής για carrefur | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-03-08 01:06 |