|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τα B.strauchi, E.modestus,P najadum ,και Ζ.situla δεν μου λεν τιποτα ως ονομασιες. Ισως αν δω εικονες να τα εχω παρατηρησει.Θα το ψαξω και θα σου πω. |
|
||||
|
||||
![]()
είναι τα: αμφίσβαινα, νανόφιδο, σαΐτα κ σπιτόφιδο αντίστοιχα, την σαΐτα όμως που θέλω να βρω είναι σε μελανιστική μορφή (ολόμαυρη) κ όχι την "κλασική".
|
|
|||
|
|||
![]()
Την Σαιτα την εχω δει μονο στην κλασσικη μορφη της,κι εχω δει πολλες, θα πρεπει η μελανιστικη να ειναι πολυ σπανια..
Κι επειδη εγω δεν μπορω να εχω καποιο ζωντανο ερπετο αυτη τη στιγμη ως κατοικιδιο, καθησα κι εφτιξα ενα ζωγραφιστο.. Ειναι ενα φυσικο ξυλο που βρηκα στην παραλια βασικα,αλλα ειναι τοσο αληθοφανες με την πρωτη ματια που μπορειτε να φανταστειτε τι παθαινουν οι επισκεπτες μου που το πρωτοβλεπουν ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στην Κερκυρα εχει παρα πολλες Σαιτες....τωρα ποιες ειναι, δεν ξερω...και να σας πω την αληθεια...δε θελω να μαθω....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 02-06-08 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σωπα ρε συ, τοσο ομορφες ειναι? σαιτες σωστα?
παντως δε ξερω στην κερκυρα οταν ημουν μικρη με ειχαν τρομοκρατησει, να μη πηγαινω σε μερη με παααααααααααααααααααααααρα πολυ βλαστηση, γιατι υποτιθετε οτι αυτα τα φιδακια εχουν την ικανοτητα να "πετανε", μαλλον εννοουσαν να πηδανε, να πεταγονται απο τα δεντρα... οποτε ηταν επικυνδινο να σου ερθει στο κεφαλι..και να σε τσιμπησει..μυθος ειναι αυτο ηλια? τον παππου μου παντως τον ειχαν τσιμπησει πολλες φορες στο χωραφι οταν πηγαινε, ηταν τοσο πυκνοφυτεμενο που δε μπορουσες να τις δεις και να τις αποφυγεις..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες κ μερικές ακόμα δικές μου για να καταλάβεις πόσο "επικίνδυνες" είναι: http://www.balcanica.cz/2/9/933 http://www.balcanica.cz/2/9/1315 http://www.balcanica.cz/2/9/860 |
|
|||
|
|||
![]()
Κι επειδη σημερα ειμαι και λιγο αφηρημενος,
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο. Προσεξε μη σου φαει τα ψαρια.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα raven ειναι φοβερο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΑΜΠΕΣ | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-08-07 23:01 |