|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο....βεβαια πιστευω θα ηταν καλυτερο αν μοιραζες τις moonstone και στις δυο πλευρες και αν εβαζες 2-3 ανουμπιες ακομα.......ομως γουστα ειναι αυτα....συγχαρητηρια απο εμενα.......
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο μπραβο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο ειναι μπραβο! Και με σωστη συνθεση ψαριων. Εμενα μου αρεσουν ενυδρεια με ενα ειδος πετρας αλλα ουτε ασχημο ειναι, αλλα και θεμα γουστου. Οποτε καλη συνεχεια!
υ.γ. Σου εχω πει βεβαια τι πιστευω ετσι? ...βαλε το ενυδρειο να πατησει πανω στη βαση.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μενα μ αρεσε παρα πολυ, με το καιρο πιστευω θα το κανεις ακομα καλυτερο.ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο φιλε μου! Μπραβο και απο εμενα!!Η αφισα απιστευτη που τη βρηκες;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχει ταιριαξει παρα πολυ με τις πετρες κυριως στη δεξια πλευρα! Ωραιος!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 λίτρα κοινωνικό | violinist | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 06-04-07 14:52 |
Συνδυασμοί ψαριών σε 120 λίτρα | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-11-06 20:52 |
Πρόληψη ασθενειών σε νέο 120 λίτρα | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-12-05 18:30 |
Ζευγάρι Δίσκων σε 120 λίτρα??? | Cristos | Δίσκοι | 10 | 08-12-04 14:21 |