|
|
|||
|
|||
![]()
Nαι καλόγριες....
Τις αναζήτησα έτσι μικρές που είναι και τόσο όμορφες. Όταν μεγαλώνουν σιγά σιγά χάνουν το μπλέ ηλεκτρίκ χρώμα τους....
|
|||
|
|||
![]()
Μα που τον βρήκες εσύ αυτόν τον βυθό????
Καλά και σμέρνα?? ![]() Και έκατσες να την βγάλεις και φωτογραφίες? Δεν υποτίθεται οτι δαγκώνει και κόβει κομμάτι? Ψέματα μου λεγε ο μπαμπάς τόσα χρόνια να μην πλησιάζω τα βράχια????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι φωτογραφίες είναι από το χωριό μου. Αλλά κάτω από τα βράχια και εδώ έτσι είναι...
Όσο για την σμέρνα, φοβάται περισσότερο από όσο φοβόμαστε εμείς. Μόνο αν την πλησιάσεις στο μισό μέτρο θα ανοιγοκλείνει "απειλητικά" το στόμα της.
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητε μοδερατορε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο 4-5 μέτρα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την αγόρασα και εγώ σήμερα.....όλεεεε !!!
Μαζί με μία κάρτα μνήμης 1gb Kingston 105 ευρώ ( 99+6 ) Εύκολη στην χρήση, αλλά αυτό το o-ring....φοβάμαι μήπως δεν την έκλεισα καλά. Γιάννη πόσο καιρό την έχεις και κάνεις κάποιο άτυπο σέρβις στην φλατζούλα ? Πχ βάζεις λάδι σιλικόνης ή κάτι ανάλογο ? Μερικές ερωτήσεις Σε τι ανάλυση τραβάς συνήθως ? Χρησιμοποιείς πάντα φλας και αν όχι πότε ? Από μπαταρίες να έχω μαζί μερικές backup ? Το White Balance το έχεις ρυθμίσει και αν ναι πως, σε λευκή σελίδα ? Το τελευταίο το ρωτάω για υποβρύχια χρήση καθαρά. Μετά από 15ήμερη μάχη με ιώσεις, βρογχίτιδες και πονόδοντους αυτό το σάββατο πάω για μπανάκι σε αμμουδιά όμως...κλαψ Θα την πάρω μαζί να την δοκιμάσω πάντως. Όποιος κυκλοφορεί στην περιοχή της Πάτρας με τάγκα μαγιώ καλύτερα να με αποφύγει χα,χα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο το μαγαζι της PSFE? Θα κανεις ζημια στην πελατεια σου . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για δεστε τις τελευταίες μου από Νάξο. tip: Παρτην σε πισίνα. Πολύ γελιο!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδιά δυστυχώς ..απ ότι βλέπω στο site του πλαίσιο δεν υπάρχει..κρίμα άργησα να τη προμηθευτώ και το καλοκαίρι ξεκίνησε, με τη πρώτη εξόρμηση προ των πυλών!!! Αν ξέρει κανείς αν υπάρχει καπου αλλού ας ενημερώσει, ανδ και κοματάκι δύσκολο εφόσον ήταν Τurbo-x ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποβρύχιες Φωτογραφίες | antesco | Μεσογειακό | 38 | 23-06-08 16:54 |
Πιθανότατα θα με βρίσετε, αλλά θα το ρισκάρω! | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 51 | 19-05-08 18:55 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |
Υποβρύχιες Φωτος από το Photo.net | stat | Φωτογραφίες μελών | 0 | 27-07-07 08:51 |
Υποβρύχιες θήκες για τις φωτογραφικές σας μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 15-04-07 12:43 |