|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου NIKOL ! Σου εύχομαι να χαίρεσαι τα ερπετά σου και όλα τα ασυνήθιστα ζωάκια , που έχεις στη κατοχή σου, πάντα με ασφάλεια. Είναι πολύ ωραία αλλά κι επικίνδυνα.
Κι εδώ στα Χανιά υπάρχει ένα παιδί λίγο μεγαλύτερο από εσένα που του αρέσει και διατηρεί σπίτι του, σαν κι εσένα, πολλά φίδια κι άλλα ερπετά καθώς και μαϊμούδες (νομίζω έχει ζευγάρι), Του είχε κάνει αφιέρωμα πέρυσι και η τοπική εφημερίδα με φωτογραφίες, βιογραφικό κ.λ.π Δουλεύει σε πετ σοπ εδώ στα Χανιά και τον λένε Μπάμπη. Τον ξέρεις; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Αρχάριος αλλα και ερωτεθμενος με τα bettas!!! | kefallinos | Bettas | 32 | 05-07-06 15:29 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |