|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω βρε ηλια,εχω ψηφιακη μηχανη olympus,με 6,6μπ
βεβαια βγαζει καμια φορα και χαλια φωτοτογραφιες αλλα θελει ρυθμιση
|
||||
|
||||
![]()
καλα φοβερο πως το επιασες τη στιγμη που γλυφεται....ολα τα λεφτα......
και παλι να σου ζησουν.....
|
||||
|
||||
![]()
τα γκεκο το κανουνε αυτο συνεχεια ειδηκα οταν τα ψεκαζεις,παντα καθαριζουνε τα ματια τους απο το παραμικρο,μετα τον ψεκασμο καθαριζς τα ματια του για κανα τεταρτο
|
|||
|
|||
![]()
Nikol, βάλε και άλλες φωτο απο το σκίγγο!!!
Αφού βλέπεις πόσο τα χαιρόμαστε όλοι! |
|
||||
|
||||
![]()
δαγκώνουν?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με πολλες αλλαγες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καποιες πιο παλιες αλλες προσφατες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το τζιλα μονστερ πως και σου ξεφυγε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θελει πολυ χρημα
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ειναι τέλεια!! Δεν σου ερχεται να της πιάσεις τα πατουσάκια και να της ζουλήξεις? Μην με παρεξηγήτε... ενιωσα ένα δέσιμο με αυτη τη σαύρα απο την πρώτη ματιά... Εχει και ένα τσαμπουκαλεμένο ύφος μόνιμα, ε? Σαν να σου λέει, κάνε πέρα ρε.... Δεν βρίσκεις και άλλη να την ζευγαρώσεις να κάνεις ροζ σαυρομωράκια? |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα ειναι κουκλακι,θυλικουλι,κατι παιζεται για ζευγαρωμα θα δουμε,αν σε δαγκωσει αυτη θες στανταρ ραματα,ειναι τερας,σου κοβει ανετα κ κανα δαχτυλο,οπως και το τοκαυ γκεκο θες ραματα
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα αλλα μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 136 | 26-05-08 19:41 |
μερικες φωτο απο τα ψαρια μου | NIKOL | Φωτογραφίες μελών | 32 | 20-05-08 01:36 |
mixed photos απο τα ενυδρεια μου | chriskousis | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 05-07-07 08:33 |
κοιτάξτε την καινουρια μου χελωνιτσα ! | deMetrIs | Άλλα ζώα | 8 | 16-09-06 23:44 |
Hρθαν τα καινουρια μου ψαρακια | deMetrIs | Bettas | 2 | 13-03-06 19:16 |