|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To φίλτρο που έχω απο την μάνα του είναι 450lt/h.Το άλλο μικρό φίλτρο είναι 600lt/h.Το εξωτερικό που θα πάρω θα είναι 600lt/h
------------------------- Δηλαδή πόσο καιρο θα μου πάρει το στρώσιμο;Εγώ σκοπεύω να τελειώσο σε 20-30 μέρες απο το τέλος των εξετάσεων.Μπορώ και πως;Αφού όμως το φίλτρο μου είναι στρωμένο γιατί να μην βάλω υλικό απ'αυτό και στο εξωτερικό οταν το παρω; ------------------------- Κανείς;Σύγουρα δεν επιαρύνω πολύ το ενυδρείο με 12 ψάρια;
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 20-05-08 στις 16:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και ποιός θα το προσέχει? τα πρόβατα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πηγαίνω εκεί μέρα παρα μέρα.Στην ψάθα είναι δεν είναι μακριά.
------------------------- To θέμα μπορεί να κλειδωθεί.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 22-05-08 στις 08:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το σχεδιο ειναι ενα, δεν υπαρχουν σχεδια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άρα χάλασε ο κυκλοφορητής.
Θα μπορούσες να βάλεις μία αεραντλία στον κάδο υλικών ώστε να ζούνε κανονικά οι αποικίες βακτηριδίων που είχε αποκτήσει και να λειτουργούσες το μικρό ως μηχανικό. Δοκίμασες να δουλέψεις τον κυκλοφορητή σε ένα δοχείο μόνο του? Έχεις κόψει τα σφουγκάρια ώστε να χωράνε που? Που χώρεσες sporax και σφουγκάρια στο μικρό? Ανέβασε μια φωτογραφία αν μπορείς που να φαίνεται το μικρό φίλτρο σε σχέση με το ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Tα σφουγκάρια ήταν αρκετά μεγάλα και με ένα ψαλίδι τα έκοψα{το μπλε που δεν είχε} και το έβαλα απο πάνω.Τα μακαρονάκια χοροτσαν 4 ολόκληρα.Δεν υπάρχει λόγος να το βάλο αφού την άλλη week θα πάρω εξωτερικό.Μπορείς α μου προτήνεις ενα καλό για να ανακυκλώνει τα λίτρα μεχρι 50-60 ευρώ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Εκει δε κρατάς βιολογία όχι για ψάρια, ούτε για τα σαλιγκάρια!!! Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα επειδή πολύ το κουράζετε χωρίς λόγο, είναι απλό... Αφού θα πάρεις καινούριο εξωτερικό φίλτρο εντός ημερών θα κάνεις το εξής, συνεχίζεις να τρέχεις το ενυδρείο ως έχει και όταν πάρεις το εξωτερικό φίλτρο, βγάζεις πρώτα τα ψάρια, το βάζεις σε λειτουργία, το μικρό το αφήνεις κι αυτό να τρέχει μιας και αυτή η μικρή βιολογία θα βοηθήσει και ξεκινάς στρώσιμο με αμμωνία!!! Τα (υγρά)τέστ είναι μονόδρομος μιας και χωρίς αυτά δε μπορείς να ξέρεις τι γίνεται μέσα στο νερό! Σίγουρα έχεις διαβάσει τη διαδικασία του στρωσίματος με αυτή τη μέθοδο, αν οχι ξέχασέ το να στρώσεις ενυδρείο, πέτα το όπως είναι απ'το μπαλκόνι και πάρε χαμπάρι οτι δε γίνεται να συνεχίσεις να ασχολείσε άλλο με αυτό το χόμπι και να μπαίνεις σε αυτό το φόρουμ... ναι καλά το κατάλαβες πλάκα σου κάνω ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επειδή και εγώ έχω καεί από τέτοιες ![]() Έχεις ένα άστρωτο ενυδρείο...άστητο με ψάρια αταίριαστα... Εγώ σου προτείνω να τα αφήσεις όλα αυτά... Με καθημερινές αλλαγές νερού της τάξης των 20% να μην αφήνεις την αμμωνία να ανεβαίνει και να το ξαναστήσεις από την αρχή μετά τις εξετάσεις. Όταν τελιώνεις το διάβασμά σου να μπαίνεις και να διαβάζεις θέματα για το στρώσιμο του νερού και άλλα για αρχάριους στο hobby. Έχεις όλο το καλοκαίρι για να κάνεις ένα όμορφο υγιές ενυδρείο...τις 3 βδομάδες που έμειναν αφιέρωσε τες στο σχολείο σου... Άσε τις παραγγελίες φίλτρων , τις κατασκευές κλουβιών ενυδρείων αναπαραγωγές κόκατιλ κτλ... Δώσε προτεραιότητα σε κάτι Φιλικά Αλέξανδρος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή νερου;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-09-06 18:16 |
Αλλαγή υποστρώματος | anasios | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 01-10-05 20:15 |
Αλλαγή ονόματος | Gandalf72 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 25-03-05 02:07 |
Αλλαγή υλικού | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 04-02-05 22:31 |