|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο κι εγώ δεν έβρισκα και παράγγειλα από Αθήνα μέσω κάποιου καταστήματος με αγροτικά εφόδια.
Μήπως θα πρέπει να κάνεις το ίδιο; Όχι τίποτα άλλο, αλλά μην σου χαλάσει το νάιλον γρήγορα και μετά έχεις μπελάδες. Δεν είναι εύκολο να ... ξεστήσεις μια λίμνη!!! Κι όπως σου είπαν τα παιδιά, αν το βάθος είναι μικρό ... καλύτερα να το βαθύνεις από τώρα, αλλιώς το νερό θα "βράσει" από την ζέστη. Να πω όμως και κάτι καλό ![]() Καλή επιτυχία !!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω για το ενδειαφερων σας και τις συμβουλες σας!!!οσο για το μηκοσ ειναι 3.30 με πλατος 2.30 και βαθος σε σημεια απο 30 εκατ το βαθυτερο 80 με 90 εκατ
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε φαινεται ρηχη απο την φωτο καλη ακουγετε τελικα στο θεμα βαθος.
Καπου ειδα σε ενα site πουλουσαν lainer 4x4 kai 3x6 αν θυμαμαι καλα καπου στα 150 και 160 ευρω αν το ξερει κανεις το site αυτο ας βοηθησει το φιλο |
|
||||
|
||||
![]()
για να δουμε ρε φιλε πουριτανος θα βρω καμια ακρη για λαινερ?
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω εγω λαινερ αν θελεις να σου στειλω
|
|
|||
|
|||
![]()
τι ειναι το λαινερ;
|
|
||||
|
||||
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε αστερι ενδειαφερομαι για λαινερ 6 μηκοσ με 6 πλατος ποσο το δινεις για να το αγορασω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κάνει παραγγελία από κάποιον Νίκο (6946316364)με είδη εξοπλισμού κήπων θεσ/νικη. Δεν το έχω παραλάβει ακόμα λόγω απεργίας. Αλλά από ότι έψαξα όλοι φέρνουν κατά παραγγελία από Αθήνα. Απότι μου είπε κατάλαβα ότι έχει αποθήκη κάποια μεγέθη καντου ένα τηλ και ρώτα . εγώ ήθελα καμιά 100 τετραγωνικά και για αυτό έγινε παραγγελία υπάρχουν διάφορες διαστάσεις λαινερ. επισεις θα μπορουσες να τοποθετησεις πλεγμα με μικρες τρυπες και να φυτεψεις καποια φυτα στο αναχωμα ωστε να συγκρατουν το χωμα και να ειναι πιο ομορφη καλαισθησιακα η λιμνη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |
Η Λιμνη μου... σχεδον ετοιμη. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 16-09-07 16:34 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |
Μοναχικο red eye | serifios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 08-12-06 23:42 |
το σταδιο του ενυδρειου μου... | Vasilis | Reef | 9 | 24-10-04 11:12 |