|
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα τελικά τη βιταμίνη (fishtamine) Απο το μαγαζί μου είπαν να ρίξω 5-6 σταγόνες παρόλο που έχω ενυδρείο 6λιτρο. Επίσης μου είπαν να το προσθέτω κάθε μέρα για 1 εβδομάδα. Αυτό είναι σωστό ? ή μήπως τραγικό λάθος?
![]() ![]() Παρατήρησα επίσης πως που και που αναπέει με το δεξί βράγχιο. Πάντως τώρα σταμάτησε τις σπαστικές κινήσεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Moυσκεύεις την τροφή στην βιταμίνη και ταίζεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ για την αμεση απάντηση άλλα όπως είπα πιο πάνω έχει να φάει από την μεγάλη Πάρασκευή (δηλαδή 13 μέρες) και κάθεται στον πάτο συνεχώς. Έχω ανησυχήσει φοβερά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι τροφές του δίνεις ;
|
|
||||
|
||||
![]()
μετά από δοκιμές με flakes καταλήξαμε σε αποξηραμένα σκουλήκια. Λές να τα βαρέθηκε? Πάντως πριν την μεταφορά τα έτρωγε σαν τρελός
|
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά!
Εμένα ένας μονομάχος μου, που είχε πηδήξει έξω από το νερό, όταν τον βρήκα και τον ξαναέβαλα ζούσε ακόμα, αλλά προσπαθούσε να ανέβει στην επιφάνεια και δεν μπορούσε. Τότε δεν ήξερα για τον λαβύρινθο και ο καημένος πνίγηκε! Έπρεπε να κεταβάσω την στάθμη του νερού για να μπορεί να αναπνέει. Μήπως πρέπει να κατεβάσεις την στάθμη για να πάρει αέρα στον λαβύρινθο; Τι λέτε γι' αυτό οι μονομαχογνώστες; Το λέω γιατί η Παρασκευή λέει ότι καθεται συνέχεια στον πάτο!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι να συνερθει ο μονομαχος σου.
Προσωπικα δεν πιστευω οτι φταιει η τροφη. Απλα ζοριστηκε πολύ. Παντως να ξερεις οτι για 4 μερες απουσίας, δεν χρειάζεται να κανεις απολυτως τιποτα για το ταισμα. Εγω ελλειψα 8 μερες τωρα το Πασχα και ολα ΟΚ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 - Έκανα βλακεία! | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-04-08 21:50 |
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ ...... ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ OSCAR TIGER ..... | WILD_RIDER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 03-12-07 23:35 |
Έκανα βλακεία!!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 11 | 28-04-07 14:40 |
Βάση του ενυδρείου απο τα carfur | bakogiannisd | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-10-06 20:44 |
Μαζικες παραγγελειες απο internet και χωρος του ΠΣΦΕ | vapseni76 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 5 | 16-02-05 11:55 |