|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ώρες της φωτοπεριόδου και πιθανόν το λάθος φάσμα σε συνδιασμό με πιθανόν ανεπαρκείς αλλαγές νερού έχουν δημιουργήσει την "αιωρούμενη πράσινη άλγη".
Αν το βλέπει και λίγο το φως του ήλιου φτάνει να γίνει όλο αυτό. Βέβαια από την άλλη κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πράσινο νερό για συγκεκριμένους λόγους. Τι ψάρια φιλοξενεί το ενυδρείο?
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις αστραπιαίες απαντήσεις!
![]() Αλλαγή νερού έχουμε κάνεις 2 φορές απο τότε που παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Ψάρια έχει 4, 2 αγγελόψαρα,1 γκουράμι και έναν γλύφτη (δεν γνωρίζω την ακριβή ονομασία). |
|
||||
|
||||
![]()
Υπερβολικά ψάρια σε τραγικά λίγα λίτρα με ανεπαρκείς αλλαγές νερού!
sorry δύσκολα τα πράγματα γενικότερα. Εκτός και από το 30 λίτρων λείπει κανένα μηδενικό !?
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως με τα λίτρα κάνω λάθος. Το ενυδρείο το πήρε έτοιμο και αν κρίνω απο το δικό μου (60 λίτρα) τότε του θείου μου είναι κάπου στα 40-50.'Ασχετο, αλλά αν βοηθάει έχει κοίλο το μπροστά μέρος και ο μηχανισμός φιλτραρίσματος αλλάχθηκε με καλύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πάλι πολύ λίγα για τα ψάρια που έχετε μέσα, όπως επίσης και ανεπαρκείς οι αλλαγές.
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμ...
Έχετε να προτείνεται κάτι; |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο πράγματα!
1) Αφαιρείς ψάρια (μάλλον όλα και πας σε κάτι που να ταιριάζει με τα λίτρα) 2) Προσθέτεις ένα μηδενικό στα λίτρα και συνεχίζεις! και αν θέλεις να βοηθηθείς με περισσότερες πληροφορίες δες εδώ : www.tsamisaquarium.gr
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολό νερό; | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-09-07 18:36 |
Θολό Νερό | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 18-09-07 08:34 |
Θολό νερό … | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 07-11-06 18:01 |
Θολό νερό | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-01-06 19:08 |
Θολό νερό | aris1390 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 03-01-04 00:29 |