|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέτρησα τουλάχιστον 10 καβουράκια διαφόρων ειδών, 4-5 γαρίδες, ενα μικρό καραβιδάκι, 1 pistol, και 2-3 σκουλήκια. Στο βράχο έχει πάνω και διάφορα άλλα ζωντανά που θα βγάλω σιγά σιγά φώτο για αναγνώριση...
Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια παιδιά!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ και ίσως κάνοντας και λάθος (αλλά δεν ρισκάρω...) θα ..
έβγαζα ότι σκουλίκι έβλεπα και θα έβγαζα όλα τα "τριχωτά" καβουράκια. Τριχωτά όμως και όχι τα πράσινα. Επαναλαμβάνω ότι ίσως είναι too much αλλά.... αυτό κάνω.
|
||||
|
||||
![]()
Και τώρα μόλις χάζευα ένα τριχωτό καβουράκι και έλεγα τι ωραίο ειναι!!!
![]() Τα σκουλήκια είναι αδύνατο να τα βρώ τώρα!!! Θα στήσω καρτέρι με τρίαινα όπως με τα φαραώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μία γρήγορη φώτο απο την τοποθέτηση.
Θα τον ξαναβγάλω και θα τον τοποθετήσω. Και μία για αναγνώριση. Τί είναι αυτο, οεο? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν φαίνεται καλά. Ίσως είναι ανεμώνη.
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από πολλές ώρες και με βάση τις συμβουλές από εδώ μέσα αλλά και την αισθητική την δικιά μου αλλά και της κοπέλας μου νομίζω ότι κατέληξα στο στήσιμο του βράχου. 2-3 φώτο για αρχη και θα ανοίξω καινούργιο post για παρουσίαση...
Όλες οι παρατηρήσεις δεκτές και επιθυμητές!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω σίγουρα μερικούς πολύποδες(αν λέγονται έτσι) και μερικά μανιταράκια!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τοποθέτηση μαλακών κοραλλιών | nikman | Κοράλλια | 7 | 16-02-07 06:00 |
κατάλληλος χρόνος τοποθέτηση ζωντανού βράχου. | nikman | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 11-01-07 09:43 |
Τοποθέτηση Φυτων.. | gwgw | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 09-10-06 13:29 |
Τοποθέτηση Θερμοστάτη | Juan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 21-10-05 07:53 |
τοποθέτηση λαμπών | ALKAR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-10-04 23:43 |