|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω
το καπακι ετοιμαζεται με 4 x Τ5 39w και moonlight ![]() ![]() παρολα αυτα τα φυτα δειχνουν να μην εχουν προβλημα και να μεγαλωνουν με τα σχετικα λιπασματα και co2 η eleocharis εχει μεγαλωσει αρκετα αλλα οχι τοσο οσο τα υπολοιπα τα kribensis δεν εχουν μπει ακομα τα φοβαμαι λιγο με τα μικρα που εχω ( cardinals - rummy ) αν και νομιζω πλεον οτι ειμαι οκ απο ψαρια για τα λιτρα μου 9 cardinals 9 rummy 12 melanotaenia praecox απο τα οποια ετοιμαζω να βγαλω τα 3 3 cory 1 pair xiphophorus maculatus 2 sae μικρα ακομα τι λετε ; απο την αλλη εχω δυο διαφορετικες ιδεες στο μυαλο μου 1) να παω σε species tank και να βαλω kribensis μιας και ειναι τα αγαπημενα μου 2) σκεφτομαι να φτιαξω ενα μικρο reef θα δειξει αναλογα πως θα με βρει εκεινη η στιγμη ------------------------- εδω ειναι και οι αγαπες μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paulos : 18-04-08 στις 18:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |