|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Διαβαζοντας αυτο το θεμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24292 και βλεποντας οτι να συζητουνται τα ιδια προβληματα και τροποι ευρεσης εσοδων για το συλλογο,ειπα να κανω μια προταση,η οποια δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφαρμοσιμη.
Εκδοση βιβλιου: "EΝΥΔΡΕΙΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Φ.Ε. Κι οταν λεω δεν ξερω,αν ειναι εφαρμοσιμη,εννοω οτι αφορα κυριως,τα εξοδα εκδοσης του.Κατα τα αλλα πιστευω σαν ιδεα εχει καποια θετικα: -Καθιστα τον Π.Σ.Φ.Ε. ως τον κατ' εξοχην "τεχνοκρατη" και πρωτοπορο σε θεματα ενυδρειακου ενδιαφεροντος στην επικρατεια. -Επαρκεια θεματων και αρθρων,πιστευω,ωστε να ειναι χρησιμο απο τον αρχαριο,εως τον πλεον εμπειρο ενυδρειοφιλο.Θα μπορουσαν να μπουν ηδη τυπωμενα αρθρα του περιοδικου,αρθρα απο σχετικα εγκυρα sites (βλ. tsamis),forum -Δυνατοτητα διαθεσης του,οχι μονο απο βιβλιοπωλεια και μαγαζια σχετικα με το αντικειμενο του αλλα κι απο τα ιδια του τα μελη.. -Η δυνατοτητα του,(αν μιλαμε για μια προσεγμενη εκδοση),να προσελκυσει στο χομπυ κοσμο ασχετο εως τωρα με το "αθλημα". -Την σε βαθος χρονου,αποσβεση των εξοδων εκδοσης του και γιατι οχι και τομο Β',η και Γ' Επαναλαμβανω,δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφαρμοσιμο,αλλα αν γινει φανταζομαι μια σωστη δουλεια,και σε συνεργασια με ανθρωπους που εχουν καποιο ταλεντο στο γραπτο λογο,μελη του συλλογου η μη,μπορει να κανει και το θαυμα...Εκτος απο τις καθαρα,τεχνοκρατικες του θεσεις,σε οτι αφορα το ενυδρειο ως χομπυ,μπορουν να υπαρχουν και αρθρα φιλοσοφιας του χομπιστα,κεφαλαια για τον συλλογο και την πορεια του απο την ιδρυση του ως σημερα... Τωρα που το σκεφτομαι,ισως ειναι πολυ ομορφη ιδεα για να ειναι εφαρμοσιμη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.:Ισως οντας φρεσκος σε οτι εχει να κανει με την τεχνολογια και το ιντερνετ,διαφωνω πληρως με την παυση εκδοσης του περιοδικου,η την μετατροπη του σε ηλεκτρονικη μορφη.Ποιος ειχε πει : ''τα γραπτα μενουν"?
__________________
Στελιος |
#2
|
|||
|
|||
![]()
και οι ηλεκτρονικες εκδοσεις γραπτα ειναι
η ρηση αναφερεται στο οτι μπορεις να ανατρεξεις στον γραπτο λογο για να δεις τι εχει ειπωθει ειτε σαν αποδειξη ειτε σαν αναφορα, δεν ειναι σαν τον προφορικο που το λες σημερα και τον περνει ο αερας και χανεται υπο αυτην την εννοια "τα ηλεκτρονικα γραπτα μενουν πολυ περισσοτερο" (τα ηλεκτρονικα γραπτα διατηρουνται αναλιωτα για ποιο πολυ καιρο) |
#3
|
||||
|
||||
![]()
σαν ιδεα ειναι καλη.....Απο εκει και περα ας μας "προσγειωσουν" οι υπευθυνοι....
![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι με οργανωμενη δουλεια χωρις βιασυνες μπορει να υλοποιηθει η ιδεα αλλα ειναι αρκετα δυσκολο να γινει απο λιγα ατομα. θελει να συμμετεχουμε ΟΛΟΙ αναλογα με τις δυνατοτητες μας ο καθενας ( αλλος αρθρα αλλος φωτο κτλ). Ας μας απαντησουν οι υπευθυνοι για τον μπορει να υλοποιηθει και αν καποιος ξερει περιπου ποσο θα κοστισει ενα τετοιο επειχηρημα.
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
πιστεύω οτι μπορεί να μας βοηθήσει η memy για σχετικά με την έκδοση...(τι χρειάζεται, οικονομικά, κλπ...).
__________________
Πόση μνήμη έχει υπολογιστεί ότι έχει ο άνθρωπος??? 200 ΜΒ!!! ![]() My first: ![]() Αξία Ανεκτίμητη!!
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Που είναι αυτή ? Την συνεπήρε ο άνεμος τις επιτυχίας!!
![]() ![]()
__________________
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Πολύ καλή ιδέα ... αλλά....ποιός θα το γράψει ; Τα περί άρθρων στο περιοδικό....τα είπαμε αλλού. Για τα σεμινάρια εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20172 και την απάντηση του Δημήτρη Να μην ρωτήσω...τα καταστήματα...θα το πουλήσουν το βιβλίο ; |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Και να βρεθεί το ποιός θα το γράψει, αυτό απαιτεί πολύ χρόνο μέχρι να φτάσουμε να το κρατήσουμε στα χέρια μας. Αν το δούμε ως μέσο οικονομικής βοήθειας για τον σύλλογο, τώρα που έχει πρόβλημα, νομίζω είναι πολύ μακροπρόθεσμο μέσο, και ο σύλλογος έχει ανάγκη τώρα. Σαν ιδέα όμως, καταπληκτική.
|
#9
|
||||
|
||||
![]()
Και το μακροπρόθεσμο καλό είναι! Το να λυθεί το τωρινό πρόβλημα δεν σημαίνει οτι ο σύλλογος δεν θα χρειαστεί ξανά βοήθεια ποτέ!
Πάντα θα χρειάζετε γιατί αυτό είναι ο σύλλογος, τα μέλη του!
__________________
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιδεα για σπηλιες | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-01-08 22:30 |
εχει κανεις ιδεα? | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 27-11-07 19:52 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
καμμια ιδεα | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-04-06 15:31 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |