|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
απο τη στιγμη που θελεις να βαλεις ζωντανα φυτα καλο θα ηταν να βαλεις κατω κατω υποστρωμα ειδικο για φυτα που βοηθα ειδικα αυτα που τρεφονται απο τη ριζα τους στο ξεκινημα τους. απο πανω καλο ειναι το χαλαζιακο χαλικι με ομοιομορφη διαμετρο κοκκων 1 -3 χιλιοστα.
ποσοτητα χρειαζεσαι ωστε να εχεις συνολικο παχος τουλαχιστον 5 εκατοστα (εγω προτιμω γυρω στα 6-7 εκ)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το νέο μου ενυδρείο.... | tsikis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-06-07 23:49 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |
Εσείς τι λέτε για το νέο μου ενυδρείο? | rtolemeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-03-03 16:20 |