|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν σκεφτομαι ακομα για καποιο ψαρι η αλλο οργανισμο αν εννοεις αυτο.
Εκεινο που πρεπει να γινει πρωτα ειναι μπει ολος ο εξοπλισμος επανω και να τσεκαρω αν δουλευει το ολο συστημα.Επειτα θα τοποθετησει το φελιζολ και ο νεκρος βραχος για να το κρατα κατω και θα το γεμισω με θαλασσινο νερο για να δουλεψει.Μελλοντικα αφου το φερω στις σωστες συνθηκες(θερμοκρασια,παραμετρους) και αφου σιγουρευτω οτι εχω στρωμενο ενυδρειο θα αρχισω να βαζω ζωντανο βραχο και οργανισμους με φειδω. Θεωρω πως ετσι θα πρεπει να γινει η διαδικασια. Επειδη ομως η εμπειρια μου στα θαλασσινα ειναι ανυπαρκτη αποιαδηποτε παρατηρηση η συμβουλη ειναι παντα ευπροσδεκτη μιας και στοχος μου ειναι το σωστο και οχι το γρηγορο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο-την αποψη σας για εξοπλισμο | Jimmy996s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 03-02-08 01:19 |
Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |
λαμπες για jewel rio 180.??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-05 14:33 |
Συμβουλες για εξοπλισμο CO2 | SpyrosK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 30-06-05 08:22 |
Βοηθεια! Ψαχνω πηγες για εξοπλισμο. | vlu | Λοιπός εξοπλισμός | 26 | 01-03-03 17:21 |