|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας φιλοι μου
accnt kai pascM... Σημερα ηρθαν στα χερια μου skimmer-κυκλοφορητες αντιφωσφορο και αθρακα ![]() ![]() Για το οποιο φιλτρο δεν ειμαι ακομα σιγουρος για την επιλογη του 2217..Εκεινο που θελουμε ειναι ροη κοντα στα 400l/h.Αν υποθεσουμε οτι εχουμε 50%-60% μειωση της ροης ειμαστε μια χαρα.Τι γινεται ομως αν η ροη ειναι μεγαλυτερη?μειωση ή αυξηση της ψυκτικης ικανοτητας του chiller και αν βεβαια ειναι καλο για το μηχανημα.Αληθεια εχετε μετρησει την ροη στα εξωτερικα φιλτρα σαςσε τι ποσοστο δουλευουν? .Ρωταω μιας και δεν εχω και δεν ξερω ![]() Δεν εχω καταλαβει την κατασκευη με το πλαστικο eggrate και τα ποδαρακιαΥπαρχει καποια φωτο η σχεδιο? Σας ευχαριστω για την βοηθεια και την υποστηρηξη ![]() Μικρος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο-την αποψη σας για εξοπλισμο | Jimmy996s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 03-02-08 01:19 |
Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |
λαμπες για jewel rio 180.??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-05 14:33 |
Συμβουλες για εξοπλισμο CO2 | SpyrosK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 30-06-05 08:22 |
Βοηθεια! Ψαχνω πηγες για εξοπλισμο. | vlu | Λοιπός εξοπλισμός | 26 | 01-03-03 17:21 |