|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου, μπραβο!
στην πορεια πιστευω θα το κανεις ακομα πιο ομορφο, καλη συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και από μένα!! Μου άρεσε πάρα πολύ και το μόνο που έχω να προτείνω είναι να βάλεις ένα φόντο από πίσω, ή μαύρο χαρτόνι κάτι τες πα, θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα φυτά σου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ Ωραιο ! μπραβο!
Εχει τα φοντα να γινει κουκλι. Η επιλογη των φυτων σου πολυ καλη. Καλη συνεχεια ευχομαι και οσο για το προβλημα υγειας...περαστικα και σιδερενιος απο δω κι εμπρος ![]() Οσο για Κριμπενσις εχω να σου δωσω ετοιμο ζευγαρι αν θες, εγω βαρεθηκα τις γεννες τους.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο ειναι, αν βγαλεις τις πετρες ή τις αλλαξεις με πιο φυσικες θα δειξει πολυ καλυτερο.
Το flourish excel αντικαθιστα το διοξειδιο, δεν ειναι λιπασμα. |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα
πραγματικα σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια - αυτο με κανει να συνεχισω τις προσπαθεις μου για ακομα καλυτερα αποτελεσματα και οσο το δυνατο καλυτερη ποιτητα ζωης για τα ψαρακια μου - αλλωστε γιαυτο δεν βιαστηκα να τα ριξω μεσα Raven μια απο αυτες τις μερες θα σου στειλω πμ να τα πουμε απο κοντα ![]() ------------------------- κατι που ξεχασα να ρωτησω που θα βρω "Cuba" να φτιαξω ενα χαλακι στο μπροστινο μερος του ενυδρειου ; επισης αν εχει καποιος java να βαλω πανω στο ξυλο θα του ημουν υποχρεως γιατι 17¤ που την βρηκα στο petshop της γειτονιας μου δεν τα δινω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paulos : 02-04-08 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου λοιπον θα τα πουμε απο κοντα θα παρεις και κανα κλαδεματακι απο τα φυτα μου. Java moss δεν εχω πολλη αλλα ενα κομματακι ετσι για αρχη μπορω να σου δωσω εγω.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Raven
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[/quote]που θα βρω "Cuba" να φτιαξω ενα χαλακι στο μπροστινο μερος του ενυδρειου ;
[/quote] Πολυ ομορφο και με προοπτικες! Ποσα watt/lt ειναι ο φωτισμος σου; Τα πυκνα χαλακια χρειζονται αρκετο φως.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ προσεγμενο ενυδρειο ...μπραβο!!
|
|||
|
|||
![]()
[/quote]
Πολυ ομορφο και με προοπτικες! Ποσα watt/lt ειναι ο φωτισμος σου; Τα πυκνα χαλακια χρειζονται αρκετο φως. [/quote] 1 aqua glo 30w 1 sun glo 30w μονο αυτες εχει το καπακι αλλα νομιζω πως μπορω να βαλω και αλλη μια με πατεντα εφοσον χρειαστει ειμαι οκ η πρεπει να τις αλλαξω με κατι αλλο ------------------------------ επισης σημερα το απογευμα θα περασω και απο Αβυσσο για μερικα ακομα φυτα και να δω αν εχει και καμια αλλη πετρα να βαλω ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |