|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσθεσα αεραντλία στο ενυδρείο.
Η αμμωνία μου είναι ...δεν είμαι και πολύ σίγουρη με υγρό τέστ... το χρώμα μοιάζει σαν 0 και λίγο σαν 0.25. Για να είμαι όμως απόλυτα σίγουρη ότι δεν υπάρχει καθόλου αμμωνία, θα κάνω αλλαγή νερού πιο αργά το απόγευμα. Πριν λίγο πρόσεξα ότι τελικά τα αυγά δεν φαγώθηκαν όπως νόμιζα απο άλλη γέννα ζευγαριού. Τα κόλλησαν στο τζάμι και φαίνονται ουρίτσες πολλές. Είναι όμως με άλλους δίσκους.. δεν θα επέμβω ..θα αφήσω και ότι γίνει. Αν δεν ήμουν τόσο μακριά και ήμουν εκεί κοντά σας, θα σας δάνειζα τα ζευγάρια μου (που αποδείχτηκε τελικά εγώ η άπειρη )να έχω μέχρι τώρα 3 γευγάρια γόνιμα και τόσο καλούς γονεις, να κάνετε τις αναπαραγωγές σας εσείς που είστε έμπειροι και θα μου δίνατε και ένα δύο δισκάκια μωράκια απο γέννα για να τα καμαρώνω με γονείς αργότερα. Ευχαριστώ πολύ Νόνη
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να κάνω?? | zaher | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 10-02-08 02:26 |
Μου έφεραν μωρά platies. Και τώρα τι κάνω; | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-02-08 09:31 |
Τι να κάνω??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-12-07 13:27 |
Τι να κάνω; | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-12-07 16:08 |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |