|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως τα molly στην προσπάθειά τους να φάνε άλγη .
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι πάλι μετά απο λίγες μέρες... Ενώ το φυτό μου άρχησε να παίρνει τα πάνω του με το λίπασμα και την λάμπα που έβαλα παρ'όλα αυτά μέρα παρα μέρα βλέπω απο ένα κοτσάνι του φυτού μου να επιπλέει και το ξαναφυτέυω.Πώς βγαίνει? ? ?
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον δεν το ειχες φυτέψει πολυ καλα και δεν προλαβαν οι ριζες να πιασουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η μπορει και να σαπιζει το φυτεμενο μερος, και να βγαινει...
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον σαπίζει το φυτεμένο μέρος γιατί όταν το πιάνω το κάτω μέρος είμαι μάυρο και μαλακό.Γιατί όμως σαπίζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κι εγώ μέχρι να αναβαθμίσω τον φωτισμό. Μάλλον δεν του αρκεί ο φωτισμός και σαπίζει στα μεσογονάτια. Προσπάθησε να την φυτέψεις σε μέρος με αρκετό φώς ή κάνε κάτι για να αναβαθμίσεις τον φωτισμό σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν το φυτο δεχεται φως στα ψηλα στρωματα και οχι στα χαμηλα στη βαση του...η φυση ξερει τι πρεπει να κανει........χαλαει το κατω μερος ωστε το πανω να επιπλευσει και να μπορεσει να φτασει το φως....το ειπα λιγο ρομαντικα αλλα αυτο κανουν πολλα απο τα φυτα...οποτε δυναμωσε το φωτισμο σου η τοποθετησε το σε πιο φωτεινο σημειο...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί ξύλο, τί πέτρα??? | Genirous | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 07-02-10 14:03 |
Κάτι τρέχει με το ψάρι... | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 29-08-06 11:35 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |
κάτι τρέχει | harris | Δίσκοι | 8 | 09-11-04 19:27 |