|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το αποτελεσμα αν και δεν εχω ιδιαιτερη σχεση με αφρικανες (τουλαχιστον προς το παρόν
![]() Θεωρω οτι οι 60 ποντοι πλατος βοηθανε πολυ στο τελικο αποτελεσμα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Χάλια είναι. Πούλα το
![]() Να σου ζήσουν! Φαίνεται όμορφο. Να είναι όλα υγιή και να τα χαίρεσαι! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγά το ενυδρείο βρε Μήτσο.περίμενα πολλά περισσότερα και πιο πολλά ακόμα από τον κακό χομπίστα Ζ.Χ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπόν πότε κερνάς καφέ?να έρθω να το θαυμάσω από κοντά βρε παιδί μου ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη ωραιο το νταμαρακι σου.Ωραιες πετρες, πολυ μαρεσαν!οι 60 ποντοι βαθος οντως πρεπει να δειχνουν!Ας εδινες βρε παιδι και λιγο μηκος...Το μεταλλο απο πανω πρεπει να κανει φοβερο εφε πανω στις πετρες.Πραγματικος βυθος.Φανταζομαι εβαλε το χερακι του ο μαστορας εε?ΙΜΟ βγαλε την γκρι πετρα κατω δεξια ,δειχνει ξενη.
Αυτα απο μενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο καφέ κερνάω όποτε θες!
Νίκο φυσικά και έβαλε το χεράκι του ο μάστορας... Για παραπάνω μήκος δεν έβγαινα... καθότι φοιτητής! Γενικά παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια και απο μενα, τρομακτικα ομορφο και απλο ετσι δηλ. οπως πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι.Μ Π Ρ Α Β Ο!
|
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους .........πετρα και αμμος........το στοιχειο μου........
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σε ολους οσους βοηθησαν στο να δημιουργηθει αυτο το υπεροχο ενυδρειο...
![]() ![]() ![]() να το χαιρεσαι φιλε μου...και καλους απογονους!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το σκηνικό με τις πέτρες δένει πολύ αρμονικά με τα ψάρια, πολύ καλές επιλογές σε όλα..μπράβο και απο μένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ επιβλητικο αποτελεσμα...συγχαρητηρια!!
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Mizi μου έλεγε ο Neoklis για το ενυδρείο σου τις προάλλες αλλά αυτό που βλέπω εδώ είναι τέλειο! Συγχαρητήρια! Όντως η πέτρα μπροστά δεξιά δεν πολυ-κολλάει και ο πράσινος σωλήνας θα μπορούσε να καλυφτεί αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες... Μπράβο σου και πάλι!
Υ.Γ. Ο φωτισμός δείχνει πολύ καλός |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο, βλεπω να προσθετω και ενα ενυδρειο με tanganyika, ειναι τελικα πολυ ομορφα ψαρακια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tropheus duboisi (white spotted cichlids)-juvenille | prodigy | Tanganyika | 6 | 12-09-06 20:26 |