|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά αυτό που είναι στην παρουσίαση δεν νομίζω οτι είναι μοπάνι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουτε καν για τα άλλα 2 δεν είμαι σιγουρος |
|
||||
|
||||
![]()
Με μπέρδεψες έτσι όπως το έγραψες ποιο πριν!
|
||||
|
||||
![]()
Εσπασα το χερι μου την παρασκευη και προσπαθω να είμαι λακωνικός γιατι γραφω με το αριστερο μόνο. Sorry για την συνταξη μου. Λόγο ανάγκης
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η κιτρινίλα που βγάζουν τα ξύλα μπορεί να ενθαρύνουν και τα ψάρια να αναπαραχθούν.. όταν είχα Apistogramma hongsloi τα ψάρια έκαναν προσπάθειες αναπαραγωγής αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μετά απο αρκετό καιρό πρόσθεσα ένα ξύλο και κιτρίνισε το νερό πολύ έντονα, μετά απο 2 μέρες είδα αυγά και μετά από άλλες τόσες, μικρά..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς οι τανίνες και ίσως και τα χουμικά!?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα ένας λόγος που δεν πρέπει να αγχωνόμαστε να διώξουμε την "κιτρινίλα" καθώς και να βράσουμε-πλύνουμε και ένα σωρό διαδικασίες στα ξύλα και τις ρίζες...
Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνετε τόσο θέμα να μην αφήνετε τα ξύλα να κάνουν τον κύκλο τους?? Αν δεν σας αρέσει η κιτρινίλα, απλώς ΜΗΝ βάζετε ξύλα στα ενυδρεία σας ρε παιδιά. Τι πιο απλό? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το χημικό μέρος του θέματος..ποιος ξέρει..!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-09-09 00:59 |
θολο νερο | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-08 13:59 |
Βρωμικο νερο | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-12-07 14:41 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |
Κιτρινοχρυσο ραμιρεζι. | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-12-04 15:11 |