|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε δεν υπαρχουν και ευκολες και φθηνες λυσεις στο θεμα του φωτισμου :
Ή παιρνεις καινουριο φωτιστικο ετοιμο με λαμπες ή φτιαχνεις DIY μονος σου. Οπως και να χει , οι Τ8 λαμπες δεν αξιζουν καθολου στον κοσμο του reef.
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το cayman 80 το οποιο εχει 2 τ8 και εχω παραγειλει αλλες δυο τ5.το καπακι του ανοιγει σε δυο κομματια ξεβιδωνοντας τις βιδουλες γυρω γυρω. Και απο οτι ειδα και μαλλον αυτο θα κανω και εγω(μαζι με τον Νεοκλη) χωραει και δευτερο ballast μεσα οποτε δεν θα βγαλω τις τ8 αλλα θα προσθεσω και τις τ5.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Αντώνη, όταν το κάνεις στείλε μου σε παρακαλώ ένα σχεδιάκι του πώς το έκανες ή /και φωτογραφίες.Το άνοιξα και εγώ το καπάκι αλλά δεν ΄μπορώ να φανταστώ πως θα τα τοποθετήσεις ώστε όλα να είναι λειτουργικά.Σε ευχαριστώ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδιά SOS | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-10-07 18:38 |
Παιδιά Πρόβλημα..... | jockler | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 01-10-07 21:50 |