|
|
|||
|
|||
![]()
πως να τον γεμισω
------------------------- εβαλα απο επανω νερο απο μια τρυπα που ειχε στην εισοδο αλλα τιποτα το αφησα λοιπον και πηγα για φαγητο, γυρισα και δουλευε... ------------------------- ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια και απαντηση να εισαι καλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kanarini : 23-02-08 στις 16:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το βασικό του πρόβλημα ήταν οτι δεν είχε γεμίσει σωστά ο κάδος με νερό!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αντε να παρω το eheim να βρω την ησυχια μου...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΗΟ δεν θεωρώ το eheim καλύτερο από το RENA!!!
Είναι πολύ καλά φίλτρα και τα RENA.
|
||||
|
||||
![]()
να παρεις καποιο μοντελο που θα γεμιζει αυτοματα ο καδος με priming support δηλαδη οπως ειναι τα ecco η τα pro της eheim ,εχουνε προχωρησει τοσο τα εξωτερικα που ειναι πολυ πατατα για μενα να αγορασεις φιλτρο τωρα που να μην εχει primming support και να παιδευεσε επειδη κρατησε αερα και δεν ξεκιναει IMO παντα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS! Help | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-09-07 23:10 |
SOS | mios | Δίσκοι | 12 | 27-07-07 22:06 |
¶ρρωστο σκαλάρι; SOS SOS SOS | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 17:16 |
SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) | JONNY | Bettas | 43 | 12-02-07 10:02 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |