|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι ευκολο να το κοιταξουν οι υπευθυνοι της πιτας ή και να το μεταφερουν καπου ξεχωριστα για ξερει ο κοσμος?Ευχαριστω.
__________________ |
|
||||
|
||||
![]()
Tα δωρα απ΄οτι βλεπω ειναι παλια προσφορα του Water Inn στον συλλογο.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18819 Ακομα εχουν χρονο οι εδω μαγαζατορες να προσφερουν δωρακια ασχετα με το αν τους εχει ζητηθει ή οχι... ![]() Κερδισμενοι θα ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτισω κ γω, πως κερδιζονται τα δωρα?
|
||||
|
||||
![]()
Θα δωσουμε ενα στο δημητρακη για να μην κλαιει και ολα τα υπολοιπα με λαχειοφορο.
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω ποσο θα εχει το καθε λαχειο, να εχω πανω μου χρηματα?
και τι ωρα τελειωνει η κοπη,(για να κανωνισω τις δουλητσες μου)? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η κοπη της πιτας σαν εκδηλωση εχει οριστει στις 12 η ωρα το μεσημερι. Η κοπη της πιτας σαν πραξη θα αργησει σιγουρα, διοτι θα περιμενουμε και μερικους αργοπορημενους, η κληρωση θα αργησει ακομη περισσοτερο!για να εχει σασπενς! Και καλο θα ηταν να μην γινονται αστεια για λαχνους που κερδιζουν,γιατι δεν θα αργησουν οι παρεξηγησεις. Θα εχουμε μια καλπη-κληρωτιδα και απο εκει θα τραβηξουν τους κληρους καποιοι απο τους μικρους εκλεκτους καλεσμενους μας, οπως καθε φορα!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έρθω με την φίλη μου (άσχετη με ενυδρεία) πειράζει; Θέλει να έρθει για βόλτα.
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Τα δώρα κερδίζονται με λάχνούς και απο το πόσο καλά παιδιά είστε χε χε (πλάκα κάνω).
|
|
||||
|
||||
![]()
Λετε να μας κανουν οι καταστηματαρχες εκπληξη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ΔΣ του ΠΣΦΕ φρόντισε να υπάρχουν δώρα για τις λαχειοφόρους στην κοπή της πίτας στην Αθήνα,την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.
Τα δώρα τα προσέφερε το Water Inn και η Ζωοφιλία Αγ.Στεφάνου. Απαντώντας στο ερώτημα σας γιατί τα μαγαζιά της Θεσ/νίκης δεν ανταποκρίθηκαν προσφέροντας και αυτά δώρα,πρώτον δεν τους το ζητήσαμε και δεύτερον δεν ενδιαφέρθηκαν από μόνοι τους για να προσφέρουν. Δεν τους το ζητήσαμε γιατί δεν υπήρχε χρόνος και άτομα για να τρέξουν και να κάνουν τις επαφές. Τον λόγο που δεν προσέφεραν από μόνοι τους βλέποντας την ανακοίνωση δεν μπορώ να τον ξέρω. Εξάλλου τα καταστήματα που συμμετέχουν ενεργά στο GAB είναι ελάχιστα αλλά και πάλι....όποιος θέλει ενημερώνεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Η συνάντηση είναι στις 12.
Η κοπή και η κλήρωση θα γίνει μόλις μαζευτούμε. Τι ώρα τελειώνει....αναλόγως με την παρέα και τη διάθεση. Ο κάθε λαχνός θα είναι στην τιμή του ενός ευρώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο κάθε λαχνός θα είναι στην τιμή του ενός ευρώ.[/quote]
Μπορειτε να μου κρατησετε 10 λαχνους απο αυτους που κερδιζουν? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως αν κρινω απο το κλιμα που επικρατει εστω και μεσα απο τον Η/Υ πιστευω οτι θα ειναι ενα πολυ ευχαριστο και εποικοδομιτικο γεγονος. |
|
||||
|
||||
![]()
"αλλά και πάλι....όποιος θέλει ενημερώνεται."
πολυ σωστα το ειπες.....
|
|||
|
|||
![]()
ετσι , ετσι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ξέδερφός μου φτιάχνει ενυδρείο κρύου νερού, μόνο με φυτά. Ζητά κλαδέματα από μένα, κι εγώ από εσάς! Δεν έχω πολλά να του δώσω!
Ακόμα αναζητώ φυτά από pet shop ή κλαδέματα: utricularia graminifolia hygroryza aristata littorella uniflora echinodorus aquatica hemianthus callitrichoides "cuba" Αν έχει κανείς και φέρει ή μου πει που μπορώ να βρω .... ευκαιρία τώρα που θα 'ερθω στην κοπή, αλλιώς ποιός ξέρει πότε πάλι θα αξιωθώ!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι ψαχνω vallisneria torta,ludwigia regens, bacoba caroliana και κερατοφυλλο γιατι εδω Κομοτηνη δεεεεεεν.Αν υπαρχει καποιος να φερει στην κοπη τον ευχαριστω απο τωρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μεταξύ μας ανταλλαγές και χαρίσματα για τα παιδιά που δεν έχουν ξαναερθει σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις είναι συχνό φαινόμενο και δεν πιστεύω οτι οποιος έρθει θα έρθει στην κοπή για τα δώρα παρα μόνο θα έρθει για να γνωριστεί απο κοντά με τα άτομα με τα όποία συνομιλεί καθημερινά επι ώρες και δεν τους ξέρει φατσικά.Δεν θεωρώ όμως σωστο τόσα καταστήματα της συμπρωτεύουσας τα οποία έχουν πελατεία όλα τα μέλη του GAB και του συλλόγου γιατί όλοι ψωνίζουμε απο αυτά άλλοι πολύ άλλοι λιγο ,να μήν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν (διαφημίζοντας και το κατάστημα τους) κάτι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΒΕ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 54 | 19-12-07 22:37 |
Συνάντηση Κυριακής ΚΒΕ | Παπαδόπουλος Κώστας | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 30-10-07 14:51 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |