|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας Οι πρώτες βοήθειες και οι θεραπείες που θα δώσουμε στα ψάρια μας, σε ένα τόσο μεγάλο κλειστό κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντρο, ειδικά η λέξη που έχω κοκκινίσει είναι ότι καλύτερο για ψάρια λίμνης. Οι ιάπωνες αιώνες τώρα ασχολούνται με λίμνες. Το δεύτερο στοιχείο με αυτό το όνομα είναι ότι μπορείς να βρεις τις τροφές αυτές ακόμα και σε μεγάλους σάκους (συσκευασίες) αρκετών κιλών (ότι πρέπει για λίμνη). Να έχεις υπόψην σου όμως ότι υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της ημερομηνίας λήξης της μεγάλης συσκευασίας τροφής.
Όσο για το ψάρι σου, Argulus σίγουρα δεν είναι, καθώς και κανένα άλλο παράσιτο. Δεν υπάρχει περίπτωση ανησυχίας αλλά ούτε δραστικών μέτρων αυτή ειδικά την δύσκολη περίοδο για τα ψάρια και γενικά τον μίνι βιότοπο που έχεις δημιουργήσει όπου αυτή την περίοδο βρίσκονται όλα σε αναστολή. Προτείνω υπομονή και την άνοιξη θα δούμε την εξέλιξη. Δεν νομίζω όμως να είναι θέμα βιταμινών. Σίγουρα όμως έχει σχέση με την περίοδο αυτή. Είμαι πεπισμένος ότι το ψάρια θα το ξεπεράσει μόνο του.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια ειναι αυτα? | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-07 11:35 |
Πολλά μαύρα στίγματα πάνω στο ψάρι (???) | manoussos | Malawi | 2 | 11-01-07 17:38 |
μαύρα στίγματα σε αφρικάνες !!! τι είναι ? | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 14-04-06 12:21 |
χρυσόψαρο με μαύρα στίγματα..τι να κάνω? | Μαρία | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-04-06 15:20 |
Μαύρα στίγματα σε cloan loach | el00140 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-01-05 20:04 |