|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα
εχω ενα ενυδρειο 100λτ στο οποιο θα γινει με ξυλα και φυτα.υποστρωμα εχει λαβα και agualit ανακατεμενο.Καπακι δεν εχει καθως εχω βαλει κρεμαστο φωτιστικο.Οι συνθηκες του νερου θα ειναι βρυσης(αθηνα) χωρις co2 Α.Ο. και αλλα. Επειδη ειναι για την αδερφη μου(της το ειχα υποσχεθει) και επιθυμια της ειναι τα χρωματα στα ψαρια να ειναι κοκκινα η μπλε.επισης δεν θελει καποιο κοπαδακι αλλα να εχει μεσα 4-5 ψαρακια μεσαιο μεγεθος.Τι μου προτεινε να βαλω? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε,
πες μου πρωτα τη φυτα εχεισ στο ενυδρειο(για να σε διαφωτισω)...επειτα μπορεις να βαλεις κανα ζευγος ramirezi ή kribensis και κανα κοπαδακι κορυ(3-4) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cory με υπόστρωμα λάβα, ειναι λίγο επικίνδυνο καθως συνηθως ειναι κοφτερη.
Κάτι σε ασιατικό σκεφτόμουνα εγω, πχ γκουραμι |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε ξιφοφορους πουναι και αρκετα μεγαλοσωμοι για κοκκινα, και διαλεξε και μερικα γκαπι προς το μπλεδακι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας αλλα εχω βαλει ηδη ψαρακια(γκαπυ).Μαλιστα απο τον Οκτωβρη εχω παρει και γεννες Ετχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Μας μπερδεψες τωρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
το ποστ ειναι απο τον Οκτωβρη του 2007. ίσως γι αυτο...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τολη το post ειχε γινει 25-10-07.εως σημερα δεν ειχα λαβει απαντηση μεχρι που το ξεθαψε ο tasinio και επειδη τα ενυδρεια αλλαζουν συνεχεια παντα καθε προταση εχει ενδιαφερον και μπαινει στα υπ'οψιν
ευχαριστω και παλι |
|
|||
|
|||
![]()
Ουπς....
|
|
||||
|
||||
![]()
τα γκαππυ ειναι εντυπωσιακα ψαρια,αλλα και κουραστικα με τις γεννες.. Eγω θα προτεινα τα βγαλεις και να βαλεις καρδηναλιους και καμια μικρο-κιχλιδα...¶ΜΑ σου αρεσουν τα γκαππυ παω πασο...τα παντα για το hobby..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωστε έχεις γκαπάκια α;Τότε απο όσα έχω διαβάσει μπορείς και είναι προτιμότερο να βάλεις ζωοτόκα α;¶ρα πρέπει να περιοριστείς σε λιγότερα ψάρια.
ΞΙΦΟΙ=μεγάλα ψάρια,θέλουν αρκετό χωρο για κίνηση ΜΟLLY=αν βάλεις ξίφους μην βάλεις μόλλυ γιατί θα κάνουν απογόνους και θα σου βγουν ανάπηρα.ΣΩΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ αφού έχεις γκαπάκια μπορείς πιστεύω να βάλεις σκέτους γλύφτες. DO YOU LIKE κουνουπόψαρα.ΜΠΑ ![]() ωραία;Μήπως να τα βγάλεις και να βάλεις made in asia ψάρια; γκουράμια περλέ και τέτοια;ΑΥΤΑ ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
that men is administrator
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχει αναφερθει δυο τρεις φορες παραπανω οτι το ποστ ειναι παλιο και ο ανθρωπος εδω και καιρο εχει τελειωσει τη συνθεση του.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προταση για ψαρια | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 16 | 20-02-08 01:30 |
Προταση για Gallery | gwgw | Greek Aquarist's Boards | 13 | 03-01-07 20:23 |
Προταση για φωτισμο | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 24-10-06 00:12 |
Προταση για UV | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-07-05 19:30 |