|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα labidos σε 60 λίτρα απλώς....ξέχασε τα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι το εχω υποψιν μου απλα γενικα ρωταω μετα την γεννα τι κανουμε κ επειδη αναφερθηκαν σε ραμιρεζι κ σε κριμπενσις αναφερθηκα σαυτα.Αν μπορεις να με βοηθησεις στο παραπανω ερωτημα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με πιο πολλα ενηλικα ψαρια απλα θα εχεις τσακωμους συνεχεια..και πολυ στρες.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ αν καταλαβα καλα κραταω τα μικρα που χωρανε με το ζευγαρι,και οταν μεγαλωσουν τα μικρα λογικα θα πρεπει να δωσω καποια..Αλλα ποια το ζευγαρι η τα μικρα?Και αν στο μεταξυ υπαρξουν και αλλεσ γεννες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το αρχικο ζευγαρι το κρατας, δινεις απο τα μικρα οταν θα εχουν μεγαλωσει τοσο ωστε να μπορουν να δοθουν. Αν παρουσιαστει κι αλλη γεννα παραλληλα απλα εσυ δινεις απο τα μεγαλωμενα και μεγαλωνεις και τα αλλα μεχρι να δωσεις και απο αυτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Labidochromis caeruleus (sp. Yellow) & BLUE | imichal | Malawi | 12 | 27-01-08 14:19 |
Γέννα Labidochromis sp. “yellow” | xaris1974 | Malawi | 3 | 25-02-07 19:53 |
Ps. socolofi - yellow labidochromis | Lary80 | Malawi | 6 | 16-02-05 12:09 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |