|
|
|||
|
|||
![]()
παδιά έχω ξεκινήσει το ενυδρείο μου cayman 110 professional με ζωντανό βράχο και αραγωνίτη με skimmer v2 400 και εξωτερικό φίλτρο eheim 2215 και δυο κυκλοφορητες.Το έχω ξεκινήσει απο της 18-1-08 και η τελευταία μέτρηση μου είναι η εξής:N03 =0.05 mg/lt, N02=0mg/lt, Ν03=5mg/lt, PH=8,2.Είναι καλές οι μετρήσεις μου για να βάλω ψάρια ;Αλλιώς πότε μπορώ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εχεις ακομα αμμωνια δεν εισαι ετοιμος να βαλεις ψαρι , ασε που θα εχεις και νιτρωδη ( ΝΟ2 ) . Με τι τεστ μετρας?
|
|||
|
|||
![]()
Tα test πού μου έδωσαν απ΄το μαγαζί είναι της tropic marin.Είναι αξιόπιστα;
ΕΝΑΡΞΗ FISH ONLY ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ REEF . CAIMAN 110 PRO 230 LT 1 ΚΑΝΙΣΤΡΟ EHEIM 2215 24 KGR ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ SKIMMER V2 400 , 2 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 13-02-08 στις 08:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα τεστ ειναι της tropic marin αλλα για να εισαι σιγουρος οτι ειναι σωστες οι μετρησεις ( που δε νομιζω ) κανε ενα ακομα τεστ με διαφορετικα ...
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Βασιλάκη το εχω τριπλοτσεκάρει.Γιατί λες ότι δεν είναι σωστή η μέτρηση;Την θεωρείς πολύ χαμηλή;
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα το ενυδρειο σου πρεπει να εχει στρωσει ...τρεχει τοσο καιρο με ΖΒ , εχεις και σκιμερ καλο για τα λιτρα σου οποτε ενα μικρο και ευκολο ψαρακι θα ειναι οκ .
Αντε καλη αρχη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι οταν εχεις αμμωνια αλλα και νιτρικα τοτε θα εχεις σιγουρα και νιτρωδη (ΝΟ2) συμφωνα με τον κυκλο του αζωτου.
Θα συμφωνησω και εγω με τον Tricky στο να βαλεις ενα ανθεκτικο ψαρακι για αρχη ... Αληθεια τι ψαρακια θες να βαλεις μεσα ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λογικα μπορεις να βαλεις ψαρι σχετικα συντομα ...αλλα μονο ενα και μικρο που να τρωει ευκολα , ετοιμες τροφες . Μην μπλεξεις με κανενα ιδιοτροπο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδιά SOS | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-10-07 18:38 |
Παιδιά Πρόβλημα..... | jockler | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 01-10-07 21:50 |