|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσαλίδες καθόλου! Στον μετρητη ειχα βαλει νερο κ πριν λιγο που γυρισα ειχε φυγει!! Η διαταξη ειναι οπως μου τα ειχες συνδεσει, δεν αλλαξα τιποτα!!
|
|||
|
|||
![]()
εχμ...πριν βαλεις το διαλυμα μεσα,δοκιμασε να φυσηξεις απο το το καπακι, μπορεις η οχι?εαν οχι, τοτε αυτος που στο εφτιαξε εβαλε αναποδα την ανεπιστροφη.......το νερο δεν επρεπε να εξαφανιστει! (δεν 8ελω σχολια.....)
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα βρε την εβαλες!!! Φυσηξα!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ουφ!
αφου ειναι σωστα τοτε οντως εγω την εβαλα...εφυγα, παμε για δουλεια...θα ερθεις το βραδυ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δε το βλεπω να ρχομαι...
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον πρεπει να ξαναβαλεις σιλικόνη.....Δεν βλεπω κατι αλλο....
Εκανες το τεστ με την σαπουναδα? Για κανε το να δεις..... Και να πω και μια ....βλακεια.....Σιγουρα ριχνεις μαγια ε ? |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το έφτιαξα για 3η φορά το μίγμα!! Σιλικονιασα ξανα τις ενώσεις μήμως υπήρχε διαρροή!!! Μαγια σε σκόνη δεν εννοούμε ρε παιδιά?
|
||||
|
||||
![]()
Βρε μήπως έβαλες ανάποδα τα σωληνάκια στο μετρητή?Συνεχίζει να χάνει νερό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, το ειχε κρατησει οταν γύρισα!! Σωστα ειχαν μπει ολα, δε ξερω τι στο καλο δε παει καλα!!!
|
|||
|
|||
![]()
'χαραντάν κόσμε!
Απο ότι είδα κάθε προσπάθεια να γλιτώσεις τα 457 δεν είχε αίσιο τέλος...Μην απελπιζεσαι, σίγουρα είναι κάτι απλό που δεν έχεις βρεί! |
|
||||
|
||||
![]()
Ο επιμένων νικά.......που θα μου πάει, στο χέρι του είναι?
|
||||
|
||||
![]()
Πριν κανα-δυο βδομάδες (νέος κι εγώ), πήρα το σύστημα της Nutrafin. Είναι κι αυτό κάτι σαν τα DIY, με τη διαφορά ότι έχει ένα δικό του μπουκαλάκι για το μίγμα (αντί για αναψυκτικού), δικά του υλικά (ζάχαρη και μαγιά προφανώς), τα οποία βέβαια οι περισσότεροι (κι εγώ από το επόμενο γέμισμα) δεν αγοράζουν αλλά βάζουν δικό τους μίγμα, καθώς και σκαλίτσα διάχυσης, στην οποία μπορείς να μετράς και φυσαλίδες.
Είχα κι εγώ πρόβλημα στην αρχή, δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα. Και τελικά αυτό που έφταιγε είναι ότι είχε πάρει σε κάποιο σημείο νερό το σωληνάκι (από τότε που τα συνέδεα). Το σημείο αυτό ήτανε χαμηλότερα από το ενυδρείο, παρόλα αυτά δεν άδειαζε το νερό, γιατί είχα βαλβίδα αντεπιστροφής. Επίσης, δε φαινότανε με τίποτα, γιατί μετά από το σημείο που είχε νερό, και μέχρι το σημείο διάχυσης, είχε πάλι αέρα! Το σύστημα προφανώς δεν έβγαζε αρκετή πίεση ώστε να σηκώσει πάνω το νερό, να το διώξει και να αρχίσει να βγάζει φυσαλίδες. Όταν το πήρα χαμπάρι (μετά από 2-3 μέρες απογοήτευσης), φύσηξα στο σωληνάκι (στο σημείο που συνδέεται με το μπουκάλι), για αρκετή ώρα, σηκώνοντας το σωληνάκι σε μεγάλο ύψος, για να αδειάσει το νερό μέσα στο ενυδρείο, και να μείνει εντελώς καθαρός ολόκληρος ο σωλήνας. Δεν το ελέγχεις κι εσύ? Τώρα πάντως, έχω τουλάχιστον 8-10 φυσαλίδες το λεπτό, στους 20 βαθμούς (θα δεις κι εσύ ότι είναι αρκετά ευαίσθητο στη θερμοκρασία), και μάλιστα με πολύ καλή διάχυση, καθώς οι φυσαλίδες ανεβαίνοντας τη σκαλίτσα γίνονται πολύ μικρές, σχεδόν χάνονται. Εσύ πώς έφτιαξες μετρητή φυσαλίδων, και πώς κάνεις τη διάχυση?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω πάρει απο το φαρμακείο μετρητή απο ορό!! Εχω συνδέσει το σωληνάκι με την είσοδο του φίλτρου!! Μπορείς να μου βγάλεις φώτο το δικό σου τμηματικά αλλά κ ολόκληρο να το δω!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΠΑΡΧΕΙ DIY CO2 | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 23-11-07 15:10 |
Υπάρχει κίνδυνος για άλγες όταν έχουμε φως και λιπάσματα χωρίς co2? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-06-06 20:30 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |
Υπάρχει ηλεκτρονικός Tester? | MIKE | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-11-03 23:52 |