|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ο ρυθμιστης ειναι τελειως κλειστος??????????εμενα δεν έχει αφρίσει τόσο πολύ αλλά δουλευει κανονικά
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιχτος ειναι! Ποση ζάχαρη κ ποση μαγια βαζεις εσυ? Εγω φτιαχνω μιγμα πάλι!!!
------------------------- Μηπως φταιει που ειχα διαλυσει σε βραστο νερο τη ζαχαρη κ εγινε σιροπι????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 01-02-08 στις 17:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
3 ζαχαρη 1/3 μαγια, ζεσταινω νερο και βαζω την ζαχαρη και το νερο στο μπουκαλι, κλεινω το μπουκαλι και ανακατευω μεχρι να λιωσει η ζαχαρη, προσθετω νερο και προσθετω την μαγια. αφου μπει η μαγια ανακατευω ελαφρα και το αφηνω. Η μαγια δεν θελει κρυο νερο ουτε πολυ καυτο. Επισης προσεχε μην αφησεις το μπουκαλι στο πατωμα η μην ειανι σε σημειο που εχει κρυο.....εμενα απο τισ 17> αρχιζει.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω διελυσα σε βραστο νερο τη ζαχαρη!!!!! Μαλλον αυτο ηταν το λαθος μου ε!
|
|||
|
|||
![]()
οχι κι εγω σε βραστο νερο τη διελυα
προφανως εχεις καποια μικροδιαρροη |
|
|||
|
|||
![]()
στον μετρητη φαινονται φυσαλιδες η οχι?εβαλες νερο μεσα?στειλε φωτογραφιες απο την διαταξη οπως την εχεις συνδεσει
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσαλίδες καθόλου! Στον μετρητη ειχα βαλει νερο κ πριν λιγο που γυρισα ειχε φυγει!! Η διαταξη ειναι οπως μου τα ειχες συνδεσει, δεν αλλαξα τιποτα!!
|
|||
|
|||
![]()
εχμ...πριν βαλεις το διαλυμα μεσα,δοκιμασε να φυσηξεις απο το το καπακι, μπορεις η οχι?εαν οχι, τοτε αυτος που στο εφτιαξε εβαλε αναποδα την ανεπιστροφη.......το νερο δεν επρεπε να εξαφανιστει! (δεν 8ελω σχολια.....)
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα βρε την εβαλες!!! Φυσηξα!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ουφ!
αφου ειναι σωστα τοτε οντως εγω την εβαλα...εφυγα, παμε για δουλεια...θα ερθεις το βραδυ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δε το βλεπω να ρχομαι...
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον πρεπει να ξαναβαλεις σιλικόνη.....Δεν βλεπω κατι αλλο....
Εκανες το τεστ με την σαπουναδα? Για κανε το να δεις..... Και να πω και μια ....βλακεια.....Σιγουρα ριχνεις μαγια ε ? |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το έφτιαξα για 3η φορά το μίγμα!! Σιλικονιασα ξανα τις ενώσεις μήμως υπήρχε διαρροή!!! Μαγια σε σκόνη δεν εννοούμε ρε παιδιά?
|
|||
|
|||
![]()
ναι!εγω βαζω κατι πορτοκαλι σακουλακια απο το super market....
οταν ανοιγεις το μπουκαλι, βγαζει καποια μυρωδια η καμια σχεση?μηπως δεν ξεκιναει καν? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αυτη εχω παρει! Βγαζει κάποια μυρωδια!! Λοιπον πηγα τωρα να το βαλω κ ξεσυνδεθηκαν 2 σωληνακια τα οποια ειχα ξανασιλικονιασει το πρωι!! Προφανως υπηρχε διαρροή!! Μολις μπορεσω θα το σιλικονιασω πάλι-πρέπει να στεγνώσει πρώτα!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το σιλικόνιασα εχτές στην ενωση που ειχε χαλάσει και σήμερα πριν καμια ωρα το εβαλα παλι σε λειτουργία!!! Ακομα τίποτα.....αν δε δω φυσαλίδες ούτε αυτή τη φορά δε θα το αντέξω!!! Νευράκια τσανταλάκια!!!
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι κανει 2-3 ωρες για να ξεκινησει ,χωρις να ειμαι και σιγουρος.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ελβίρα την φωνη την ακους ? Ακου... Μπουυυκαααααλααααα .... Την Δευτέρα μαζι με τα zebra snails..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην μασας, ζηλευει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο υπομνημα ελεγε 6-12 ώρες αλλα σε άλλους ξεκινάει κ στην 1 ώρα απ οτι μου ειπανε!!!! Η μπουκάλα είναι too much για τα λίτρα μου βρε Ηλία!!! Ευχηθείτε όλοι μαζί...
------------------------- Ζηλεύει γιατι εγώ θα τη βγάλω καθαρή με λίγα ευρώπουλα ενώ εκείνος θα το πληρώσει...πολύ ακριβά!!!! χαχαχα!! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 03-02-08 στις 15:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η μονη διαφορα μας ειναι οτι εσύ θα πληρώσεις λιγα ευρωπουλα + την αξια της μπουκαλας !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αφού το νερό φεύγει απο τον μετρητή αλλά η ανεπίστροφη είναι σωστά, τότε η διαρροή σου είναι κάπου εκει, αυτά τα μέρη να τσεκάρεις. Ασχετο, τωρα το 8υμήθηκα...Το νερό δεν φεύγει απο την μετρητή απο άλλο σημείο, ούτε περνάει απο την βαλβίδα
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα το νερο μετα απο πολλες ωρες εφευγε απο το μετρητη κ κατέβαινε στην ανεπίστροφη!
------------------------- Παράθεση:
![]() Παιδια ειχα διαρροη απο την ανεπιστροφη!!! Τα ξεσύνδεσα κ γυρισα το μπουκάλι ανάποδα κ έχανε νερο απο κει-οχι απο το σωληνακι που συνδεοταν με αυτη αλλα απο την ίδια η οποια εκανε μια εγκοπη, απο εκει!!Του εβαλα σιλικονη τωρα αλλα τέλιωσε κ αυτή ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 03-02-08 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
νεότερα απο το μέτωπο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμάζω στο μίγμα πάλι!! Πήρα καινούρια ανεπίστροφη!! Τώρα θα βάλω κ τη μαγια κ θα το συνδέσω πάλι!!!! Τελευταία φορά που το επιχειρώ!! Ε μα...
|
|||
|
|||
![]()
με τόση μαγιά και ζάχαρη που έχεις βάλει, θα είχες κάνει 2-3 πίτσες και αλλα τόσα γλυκά. Ετοιμασέ τα και ερχομαι εγω να τελειώσω την δουλειά....!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αστα να πάνε!!! Μολις έχω νέα θα ενημερώσω!!!!
|
|||
|
|||
![]()
no news ain't good news.....
αντε και περιμενουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπά...no news, bad news!! Τίποτα ακόμα........απο τις 7:30.....
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΠΑΡΧΕΙ DIY CO2 | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 23-11-07 15:10 |
Υπάρχει κίνδυνος για άλγες όταν έχουμε φως και λιπάσματα χωρίς co2? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-06-06 20:30 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |
Υπάρχει ηλεκτρονικός Tester? | MIKE | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-11-03 23:52 |