|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους,
Είμαι πολύ χαρούμενη..είναι απίστευτο !!! Είναι τόσο όμορφο το θέαμα. Οσο τα παρακολουθώ τόσο πιο πολύ δεν το πιστεύω. Μου κάνει εντύπωση που όταν είναι η ώρα για το φαγητό των γονιών..ο ένας απο τους δίσκους κάνει μία έξυπνη κίνηση και δίνει όλα τα μωρά στον άλλο δίσκο .. και πηγαίνει για να φάει.. και έπειτα επιστρέφει στον άλλο δίσκο .. παίρνει πίσω τα μωρά και πάει ο άλλος να φάει...Είναι υπέροχο. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφθασα ως εδώ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Δεν ξέρω ακόμη πόσα μωρά έχω....υπολογίζω περίπου 25-30. Σας στέλνω πιο κάτω μια φωτογραφεία.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή DIY ενυδρείου για αρχάριο? | fillou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 17-10-06 13:59 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |
΄Βοήθεια για diy κατασκευή ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-06 16:42 |
SITE για κατασκευή ενυδρείου | notios_n | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 24-02-04 23:51 |
κατασκευή για καπάκι ενυδρείου | Peter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-12-03 10:59 |