|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ελβίρα καλησπέρα
Το φίλτρο αυτό το έχω στα 125lt, χωρίς κανένα πρόβλημα. Φιλτράκια δεν ξέρω εαν χρειάζεται αλλα στο δικό μου δεν έχω βάλει, το έχω ενα χρόνο (νομιζω) και το έχω ανοίξει 2 φορές, μια για να το καθαρίσω και μια προχθές γιατί ήθελα να πάρω "μπόλι" για άλλο φίλτρο. Κατα τα άλλα δουλεύει μια χαρά!Δύο πράγματα θα έχεις υπόψιν, την κεραμική ράβδο που στηρίζει την φτερωτή, μικρό το κόστος για να υπάρχει σαν ανταλλακτικό, μεγάλο το όφελος (ο κωδικός EHEIM ειναι 7433710), δεύτερον οταν χρειαστεί να ανοίξεις το φίλτρο, είναι λίγο ταλαιπωρία για να βγεί ο αέρας. Προχθές εκανα μια δοκιμή και κατάφερα να το βάλω μπροστά χωρίς ταλαιπωρία, ενώ στην προηγούμενη απόπειρα μου πήρε 30 λεπτά..... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικό φίλτρο EHEIM | candus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-05-22 09:06 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |
EHEIM 2224 εξωτερικό φίλτρο | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-05 11:49 |