|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γκρί???
![]() Μην κανεις πλάτη,βαλε πέτρα μια πανω στην αλλη μεχρι πανω και να κατεβαινει προς την αλλη πλευρα,αμμο ψιλη,βαλισνερειες και σε δυο μηνες αν το κανεις σωστα θα εχεις και μικρα μεσα να βολταρουν. Και σε κανα δυο μηνες θα μου δωσεις και μικρα να στησω το δικο μου με αυτα(120 λιτρα) ![]() Τωρα για το ειδος που ψαχνεις δυσκολο να το πετυχεις...και ειναι γκρι... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |