|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και με τα ζωντανά σου.
Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλά Απόστολε!!!
(Τυχερέ που ταξιδεύεις τούτη την ώρα για την πατρίδα!!!)
|
||||
|
||||
![]()
Δειξε βρε Πασχαλη και μια φωτο με την γαριδα και τον σαλιγκαρο
![]() Ολο κοντινες βγαζεις μπρε Πασχαλη... βγαλε και μια να φαινεται ολο το ενυδρειακη ![]() Τον τεραααααστιο αστερια τον αφησες μεσα τελικα ? Ειναι reef safe?
|
||||
|
||||
![]()
Τον τεράαααααστιο αυτό αστερία προς το παρόν τον έχω μέσα. Βέβαια σύντομα θα αλάξουν τα υπόλοιπα σπίτι οπότε θα την γλιτώσω.
Μόλις πάω στο σπίτι θα βάλω και μεγάλη φωτό ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι η κατάσταση όπως έχει αλάξει τώρα!!
Για δώστε καμιά ιδέα γιατί ο βράχος έτσι όπως τον έστησα δεν μου αρέσει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να κανεις ενα υψωμα στη μια μερια που να σβηνει προς την αλλη γιατι δεν υπαρχει χωρος για νησακια.
Στο υψωμα φροντισε να υπαρχουν μερικες κρυψωνες για να την πεφτουν τα ψαρακια σου. Και χωσε λιγο πιο μεσα το eggcrate να μη φαινεται ... δεν τρεχει και τιποτα αν ακουμπησει λιγακι ο βραχος την αμμο.
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη θεωρείς οτι πρέπει να προστεθεί και βράχος?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η καλύτερη ερασιτεχνική γεννήστρα που είχα μέχρι στιγμής | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-10-07 17:27 |
OSCAR ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!!! HELP | paschalis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 15-10-07 17:33 |
Δεν τρωει!!! | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-04-07 20:41 |
Όχι δεν κρυώνει... | koko | Malawi | 6 | 21-01-05 00:52 |