νομιζω οτι αν τρεχεις τοσο πολυ ισως να ηταν καλυτερα να το αφησεις για λιγο το χομπυ
στο λεω αυτο γιατι αν καταληξεις να κανεις με το ζορι την απαραιτητη φροντιδα του ενυδρειου σου (κατι φυσιολογικο με τοσες ωρες δουλεια, η κουραση ειναι δεδομενη) τοτε ισως και να παψεις να ενδιαφερεσαι πλεον
η να βαρεθεις
ετσι και αλλιως για ποιο λογο να συντηρεις ενυδρειο εαν πας σπιτι μονο για υπνο; το βλεπεις καθολου;
δεν μπορει καποια στιγμη σε 1-2 χρονια θα ηρεμησεις λιγο και τοτε θα ειναι καλυτερα για τα ψαρια σου και για εσενα
(μην με παρεξηγησεις, δεν σε "διωχνω" απλα το ειχα παθει και εγω καποια στιγμη με ενα αλλο χομπυ και ξερω πως ειναι)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από WILD_RIDER
Φιλε Κωστα
ΟΚ, θα σου πω τον πονο μου λοιπον ...... Ξυπναω στις 06:00 το πρωι και τελειωνω κατα τις 20,21,22:00 το βραδυ  . Ειλικρινα σου μιλαω απο το υστερημα χρονου μου κανω οτι κανω γιαυτο ψαχνω για κατι ετοιμο και μετα λυπης μου μαθαινω οτι δεν υπαρχει  .
Επι της αρχης ομως εχω συμφωνησει απολυτα μαζι σου οσον αφορα την ορθοτητα του ολου συστηματος ...... στην εκτελεση ομως κολλαμε.
|