|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίες φωτογραφίες και πολύ ωραίο ενυδρείο!
Συγχαρητήρια και για την γέννα σου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο και όσον αφορά την ζούγκλα, μια χαρά μου φαίνεται. Υγιέστατα φυτά και πολύ χρώμα. Καλή συνέχεια συν-μποστανά!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο ! Μπράβο! Έτσι θέλω να κάνω και το δικό μου!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια! αλλα στις φωτογραφιες δεν δειχνουν οι ατελειες, οι αλγες κτλ. στην πραγματικοτητα αντιμετωπιζω καποια προβληματακια. Melli τι να πουμε και για το δικο σου που παθαμε ολοι την πλακα μας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε, έβαλες κι εσύ το ...κλαδεματάκι σου!
![]() ![]() ![]() Thank you!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο 4 σχεδον μηνες και αφου εφαρμοσα καποιες απο τις συμβουλες σας περι ομαδοποιησης των φυτων. Εφυγαν καποια φυτα. Στην θεση του Pleco μπηκε ενας SAE ,το ζευγος Κριμπενσις μετακομισε, εδωσα το ενα Pearl και προστεθηκε ενα κοπαδακι rasbora. Αλλαξα επισης θεση στα 2 mopani για να κρυψω οσο γινεται περισσοτερο τον εξοπλισμο..και ιδου το αποτελεσμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε να σε δουμε και στον διαγωνισμο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μου άρεσε το ενυδρείο σου, μπράβο!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο !!!!!!!!! Συγχαρητήρια ,Μπράβο!
80 λιτρα, aquascape, full planted |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος για full planted 80 lit | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-09-07 12:51 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Τι φωτισμο για 250 λιτρα full planted? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-09-05 07:26 |
micro - Planted | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-01-04 01:40 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |