|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα ....εχουμε το ιδιο ενυδρειο σε λιτρα..πιστευω πως λαθος εχεις τα φωτα κλειστα!!αναψετα κανονικα τα wattκαι λιγες ωρες π.χ. 8 !και αυξησε το co2 λιγο ακομα.γατοψαρα εχεις?στο δικο μου εχω 12 και το χαλικη ειναι πεντακαθαρο!!βαλε και λιγα sea η οτοκυκλους κανουν καλη δουλεια!!και την θερμοκρασια 28.τα φιλτρα σου εχουν καλη ροη?uv εχεις?και λιγο τροφη για καποιο διαστημα.οσο για το σιδηρο ριξε λιγο 5ml.
------------------------- Α.. το ενυδρειο τι υψος εχει?πιστευω πως 4x 54 w ειναι πολυ!!3x54w εκει ειμαστε καλα!!γιατι εχεις και δισκους και φυτα με λιγες απετησεις.το δικο μου εχει υψος 70cm και με 3 x 54w ειμαι οκ..εαν τα μπαλαστ σου ειναι για 4 λαμπες βαλε στην μια ανακλαστηρες αναποδα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akillis : 26-12-07 στις 16:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλγη | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-08-07 14:44 |
Αλγη | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 30-05-07 16:04 |
αλγη | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 17-05-07 22:54 |
Αλγη? | stigma98 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 29-09-06 13:59 |
Αλγη | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-04-06 20:39 |