|
|
||||
|
||||
![]()
Εψαξα λιγακι και ειδα οτι αρκετα ατομα εχουν το ιδιο ενυδρειο... και ΟΛΟΙ λενε να αλλαξω το μανισιο φιλτρο ή να προσθεσω και αλλο φιλτρο και να αλλαξω και την αντλια νερου... Μαλιστα λοιπον! Θα προσθεσω και νεο φιλτρο και θα παρω αλλη αντλια... αλλα τι να προσθεσω και τι αντλια να παρω??? εννοω απο υλικα φιλτρων και αποδοση αντλιας...
------------------------- αυτα που μου προτεινεις σε τι μεγεθος ειναι φιλε μου?? που μπορω να δω φωτογραφιες?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αγγελος : 22-12-07 στις 15:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα.... πολυ όμορφα ολα αυτα που μου προτεινεις!!!! Θα φταιξω σιγα σιγα μια λιστα και θα σας την παραθεσω να μου πειτε γνωμες....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά δε νομίζω ότι πρέπει να βάλεις κι άλλο φίλτρο, αρχικά θα καλυφθείς αγοράζοντας μεγαλύτερο κυκλοφορητή απ' αυτόν που έχει. ¶ν δείς προβλήματα αργότερα, τότε αγοράζεις φίλτρο, αν και δε νομίζω να χρειαστείς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά είχα αλλάξει μόνο τον κυκλοφορητή με κάποιν της SICCE (δεν θυμάμαι μοντέλο) αλλά γυρνάει 620 λίτ / ώρα και χωράει ίσα ίσα στο χώρο του φίλτρου.Βέβεια μπορούσα να βάλω και μικρότερης δυναμικότητας και να χώραγε άνετα αλλά δεν με ένοιαζε.Δούλευε για 1,5 χρόνο με (θα μπορούσα να πώ) άριστα αποτελέσματα.Το ενυδρείο ήταν κοινωνικό φυτεμένο με περίπου στα 20 μόλυ....
|
||||
|
||||
![]()
Οκ... Συνοψιζω:
1) Αλλάζω κυκλοφορητη. 2) Βαζω φυτά. 3) Παιρνω μετρησεις μεχρι να ειναι ολα στο μηδεν κτλ. 4) Βαζω επιτέλους τα ψαρακια!!! Θα βαλω καμια 10ρια neon tetra και αλλα τοσα cardinals. 5-6 SAE και αν χωρανε 3-4 guppies... Απο φυτα δεν εχω ιδεα τι να βαλω! Ξερει κανεις? Η λαμπα του ενυδρειου ειναι απλη χωρις να ξερω λεπτομερειες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Συνέχισε το διάβασμα και θα βρείς πολλές πληροφορίες γενικά αλλά και για το συγκεκριμένο ενυδρείο ακόμα και για βελτίωση φωτισμού....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 120 lt reef. | Lsourtzo | Reef | 26 | 16-11-07 09:36 |
Ενυδρειο 120 Lt απο Μαρινοπουλο 100 ευρω | Καλλιόπη Βλαχάκη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 12-10-07 08:31 |
120 lt Ακοινωνητο ακομη.......... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 19-05-07 13:35 |
120 lt | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-04-07 15:15 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |