|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμάζομαι κι εγώ για μονομαχοενυδρείο, και πήρα ένα θερμοστάτη της Hydor 25 w.
Ελπίζω να είναι καλό γιατί το ακριβοπλήρωσα (μάλλον), αλλά φαίνεται να αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
Ερώτηση για το στρώσιμο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 25-09-07 10:47 |
Ερώτηση για το φίλτρο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-09-07 10:51 |
Ερώτηση για το status του Eliwell 915c | gaslan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-07-07 00:37 |
ερώτηση για το μπλε σφουγγάρι | sakis345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 24-04-05 23:45 |