|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι εξελίξεις έχουν ως εξής: Πήγα πίσω τα ψάρια στο petshop ως δώρο μιας και δεν μπορούσα να μιλήσω για επιστροφή. Πήρα λοιπόν ένα αρσενικό Cryptoheros nigrofasciatus (όπως μου είχαν προτείνει αρχικά) και από ένα άλλο μαγαζί ένα θηλυκό. Ενώ τα έβαλα λοιπόν μαζί σε ένα ενυδρείο με πολλές πέτρες και χαλίκι άρχισαν μανιωδώς (λες και ήταν καιρό μαζί) να μεταφέρουν το χαλίκι από το κέντρο του ενυδρείου προς την περιφέρεια. Σε 3 περίπου ώρες είχαν αδειάσει όλο το χαλίκι γύρω από μια μεγάλη πέτρα και συνέχιζαν. Το βράδι που επέστρεψα τι να δώ!!!!
Είχαν γεμίσει το εσωτερικό της πέτρας αυγά λες και είχα πατήσει το κουμπί και έβγαιναν αυγά αμέτρητα. Έχω διαβάσει το άρθρο από το ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ αλλά αν ξέρετε κάτι για τις πρώτες ημέρες γράψτε (π.χ. διατροφή και τι θα κάνω τα ψάρια αν είναι τόσα όσα τα αυγά). Ήξερα ότι γενάνε και από άλλα άρθρα πρόσφατα : ![]() Pleco ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ:Cryptoheros nigrofasciatus ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ :Cryptoheros nigrofasciatus ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ αλλά όχι και έτσι!!!!!!!!!! Αύριο θα λείπω από το σπίτι και θα έχω να σας γράψω νέα το βράδι. Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια ειναι αυτα? | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-07 11:35 |
ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ...? | yiannisnik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 30-04-07 12:43 |
25λ τι ψαρια; | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 08-03-07 12:25 |
τι ειναι σωστο και τι λαθος τελικα? | paolo21r | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-10-04 12:23 |