|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε με power compact εφοσον δυσκολευεσαι και βλεπουμε ...χαμηλα στην αμμο θα δοκιμασεις με ευκολα κοραλια να δεις πως πανε (star polyps,ζοανθιδες κλπ)...αν και για αυτα εχουμε καιρο.
Οσο αφορα το χρωμα , η καλυτερη λυση ειναι οι 50/50 power compact.Αυτες ειναι οι μισες λευκες (6.700 Κ) και οι μισες ακτινικες. http://www.aquaristic.net/shop.php/s...pact%2036%20W/ Εγω λεω να βαλεις δυο τετοιες ...δες τι εχει ο πετσοπας σου. Που θα τις βαλεις τις λαμπες ? σε κλειστο φωτιστικο ? ενα προβλημα με τις PC ειναι τα ντουι που δεν βρισκεις ευκολα στεγανα (μιλαμε για straight 4-pin).H μοναδικη λυση σε ετοιμο retro fit φωτιστικο στην Ευρωπη ειναι αυτη : http://www.aquaristic.net/shop.php/s...ct%202x36%20w/ ,που περιλαμβανει ballast + στεγανα ακροφυσια για 2χ36 βατ.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει μισές μισές. Εγώ λέω να πάρω μια λευκή 10.000Κ και μια μπλε 18.000 ή 20.000Κ.
![]() ![]() Το φωτιστικό θα το φτιάξω εγώ. Κλειστό θα το κάνω και η λάμπα θα πιάνεται με κλέμες. ------------------------- Πήγα και ρώτησα για φωτιστικό και έχει μόνο ένα ολοκληρωμένο στα 150ευρό. Έχει και ένα παρόμοιο με αυτό http://www.aquaristic.net/shop.php/s...ct%202x36%20w/ στα 75 ευρώ. Αν πάω σε κατάστημα ηλεκτρολογικών θα βρώ τίποτα? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 14-12-07 στις 13:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στα ηλεκτρολογικα μπορεις να βρεις ηλεκτρονικο ballast για 2 χ 36 watt / ντουι για power compact / κουτι για να βαλεις μεσα το ballast / καλωδια / διακοπτες κλπ
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μπαλαστ θα το ζητησω για Power Compact? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στις δικες μου (2 x 24 watt) εβαλα ηλεκτρονικο ballast για Τ5 της OSRAM με κοστος 18 ευρω.Σχεδιο εχει πανω στο ballast , οποτε αν σκαμπαζεις απο ηλεκτρολογικα , θα το καταφερεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρώτησα σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρολογικών και σε όλα τα Pet Shop που ξέρω και δεν βρήκα τίποτα......
Θα περιμένω να γίνει καμιά παραγγελια και θα πάρω αυτο http://www.aquaristic.net/shop.php/s...%202 x36%20w/ Μέχρι τότε λέω να ασχοληθώ με την κατασκευή ενος φίλτρου πλάτης. επειδη το ενυδρειο ειναι στενο 40 cm, νομίζω πως με ένα χώρισμα στα 15cm θα κλείσει όλος ο χώρος. Τζάμπα κατα την αποψη μου γιατι στα 20 περίπου λίτρα που θα υπάρχουν απο πίσω το φίλτρο, το σκιμμερ και ο θερμοστάτης δεν θα πιάσουν ούτε 5... Σκεύτηκα λοιπον να χωρίσω την πλάτη στα δυο. Μια κάτω για το φιλτρο βυθού και μια πάνω για τα υπόλυπα.Έχετε να προτείνετε κάτι πάνω στο σχέδιο μου ή κάποια άλλη λύση???? ![]() ΥΓ. Πιστεύετε πως το φίλτρο βυθού είναι >Απαραίτητο >Δεν χρειάζεται αλλά δεν βλάπτει να υπάρχει >Δεν πρέπει να μπει γιατί κανει κακό. |
|
|||
|
|||
![]()
Βγάλε το φίλτρο βυθού και στην θέση του βάλε περισσότερη άμμο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Προσανατολισμός Αγοράς Θαλασσινού Ενυδρείου | marios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 21-07-07 20:35 |
Mετρήσεις θαλασσινού νερού | accnt | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 0 | 12-03-07 09:04 |
Μελέτη πρώτου θαλασσινού ενυδρείου 1200lt | cbr929 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-12-06 08:59 |