|
|
||||
|
||||
![]()
αυτοι οι ιταλοι στο θεμα κατασκευης εχουν καταντησει χειροτεροι απο τους κινεζους...(μιλαω για τον εξοπλισμο μιας και το ενυδρειο ελεγε made in germany το δικο μου τουλαχιστον)
|
||||
|
||||
![]()
αν και καθυστερημένα...
για δοκίμασε μήπως στην θέση του θερμαντήρα ή δίπλα χωράει να μπεί το μπαστούνι εισαγωγής του 2028 χωρίς την σίτα. Ο θερμαντήρας μπορεί να μπεί και εκτός με βεντούζες.... Το έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε Rio125 με 2213... Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
-Δυστυχως δε μου φτανει το λαστιχο...βλεπεις λογω της υπαρξης του εσωτερικου juwel ειχα στην αριστερη πλευρα του ενυδρειου και τηνεισοδο αλλα και την εξοδο του 2028 οποτε και εκοψα τους σωληνες αφηνοντας μικρο περιθωριο...
![]() Υ.γ Παντως οφειλω να πω οτι ειναι εξυπνο αυτο που εκανες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
...και σε Rio 240 με 2217...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη για να καταλαβω ολους σας σας χαλασε ο κυκλοφορητης???
|
||||
|
||||
![]()
και να δεις αμα ψαξεις ποσους θα βρεις ακομα....
εμενα μου χαλασε ο θερμοστατης.....
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα αυτο δεν μπορει να ειναι στατιστικο δειγμα
επειδη ολοι γραφουμε "εχω προβλημα με τον θερμοστατη/κυκλοφορητη" κανεις δεν μπαινει να γραψει "εχω juwel και δεν εχω κανενα προβλημα με τον θερμοστατη/κυκλοφορητη" αν μπει δευτερο εξωτερικο φιλτρο να δουλευει μαζι με το εσωτερικο που ειναι καλυτερα να μπει η σωληνα εισοδου/εξοδου μεσα στο ενυδρειο ωστε να μην δημιουργουνται νεκρες περιοχες; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η αληθεια ειναι οτι τα juwel στους κυκλοφορητες και στους θερμοστατες ειναι λιγο αναξιοπιστα αλλα εχουν αλλα θετικα πιστευω... τωρα για το εξωτερικο νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να μπει απεναντι...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eρωτηση! (κυκλοφορητης) | CC-Gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 10-07-06 14:49 |
κυκλοφορητης | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-05 22:15 |
τι ειναι ο κυκλοφορητης? | chrisstam | Κυκλοφορία | 66 | 02-03-05 14:05 |
περιστρεφομενος κυκλοφορητης | χοχλακας φωτης | Κυκλοφορία | 4 | 24-02-05 00:24 |
κυκλοφορητης;;;; | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-07-03 12:12 |