|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια...!! την θερμοκρασια μολις την κατεβασα... ![]() ![]() σε λιγο σκεφτομαι να βαλω.... pseudotropheus sp. "acei" iodotropheus sprengerae ισως και Labidochromis sp. "Mbamba" το ενυδρειο δεν ειναι ετοιμο, ειναι κατασκευη!!!! για φιλτρακι εξτρα το σκεφτομαι... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο μπράβο...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου πολύ όμορφο ενυδρείο καλή συνέχεια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περιμενουμε τη ...συνεχεια!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! εδω και λιγες μερες εχω βαλει στο ενυδρειο μου μαζι με τα labido και pseudotropheus acei και iodotropheus sprengerae...
ειναι λιγο διαβολακια για να τα βγαλω φωτο αλλα κατι προσπαθησα κι εβγαλα κατι για να τα δειτε... οταν μεγαλωσουν λιγο και ηρεμησουν θα σας βγαλω και πιο ομορφες... απο οτι εχω καταλαβει τους αρεσει πολυ το περιβαλλον.... ![]() ![]() οπως βλεπετε στην μια φωτο εχουν αρχισει τις εργολαβιες και μεταφερουν αμμο... χεχεχε ειμαι περιεργος πως θα φτιαξουν το βυθο.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό τώρα πως μου ξέφυγε ?
Δεν πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ. Θανάση εξαιρετικό ενυδρείο, φίλε μου το έχεις πιάσει το νόημα 100% Και λειτουργικό για τα ψάρια και πολύ όμορφο για τα μάτια σου. ΥΓ Τώρα που τελείωσα το γλύψιμο, αμά χρειαστώ μερικές δεκάδες κιλά τραγάνες θα μου τις στείλεις ? χαχαχαχα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Θανάση...Πάντα τέτοια και καλά γεννητούρια...
Υ.Γ. Το λεωφορείο που θα πηγαίνει στην Πάτρα με την τραγάνα για τον halvas69 θα κάνει πρώτα στάση στο Χαιδάρι για να "ελαφρύνει" λίγο.Έτσι δεν είναι? Συγνώμη αλλά φορτηγό ήθελα να πω και όχι λεωφορείο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!!! σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια... halva μηπος θελεις λιγα labido που ειναι πιο ευκολα.... ![]() ![]() παιδια για τραγανες οταν θελετε θα κανω οτι μπορω.... κι εγω αγκαρεψα γνωστο ψαρα... γιατι τραγανες βγαινουν μονο στα βαθεια και με καλα δυχτια.... παντος οταν ειναι πειτε μου και θα κανω οτι μπορω.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Andros;217863]sprengerae και acei μαζι με labido πολυ καλος συνδιασμος. Και παλι μπραβο, φοβερο το ενυδρειο σου. Απο τα πιο ομορφα (αν και προσωπικα πιστευω ειναι το πιο ομορφο) που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο GAB
![]() Καλησπερα σας και παλι!!! σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και χαιρομαι που σας αρεσει... ![]() ![]() θελω να ξερετε οτι εχετε βοηθησει ολοι με τις απαντησεις σας και ειναι σαν να το φτιαξαμε ολοι μαζι... ![]() ![]() το βασικο ειναι υπομονη και ολα να γινονται βημα βημα..... ![]() ![]() καθε φορα που θα μπαινουν κιχλιδες θα σας ανεβαζω φωτο!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι!!!! αν και ακομα τα labido ειναι μικρα, εχουν ερχισει και ξεθαρευουν και κανουν ερκετες εξοδους απο τα βραχια....
![]() ![]() σε λιγες μερες που θα βαλω κι αλλες κιχλιδες θα ανεβασω φωτο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα λιγες φωτο ακομα και ειπα να σας τις δειξω...
πως τα βλεπετε τα labido μου??? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε γαμοτο κιχλιδες επρεπε να ηταν το πρωτο ενυδρειο μου και οχι κοινωνικο φυτεμενο
πολυ ωραιο ειναι μπραβο η αφισα ειναι της juwel; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |