|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πράγμα που με βάζει στην σκέψη οτι για να κόλησε σημαίνει οτι το impeler (προπέλα) έχει πιάσει μούργα και θέλει καθάρισμα !!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως ειναι στην αρχη του να βγει Off...ετσι κανουν αυτα τα κυκλοφορητακια της πλακας της juwel...αρχιζουν στις αρχες να κολλανε,μετα υπολειτουργουν,κανουν θορυβο κλπ..μεχρι που ειναι για πεταμα....
στο παλιο μου ριο ειχα αλλαξει κανα 2-3 μεσα σε ενα χρονο... |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ κανένα μέσα στα τελευταία 4 χρόνια!
¶ρα το δείγμα είναι μικρό για συμπέρασμα!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο δικός μου στο rio 125 καμιά φορά εάν έχει κρατήσει λίγο αέρα δεν παίρνει μπρός. Αλλά ποτέ δεν έχει σταματήσει και πάντα ξεκινάει μετά απο διακοπή ρεύματος.
Ευτυχώς παίζει και εξωτερικό φίλτρο οπότε όταν ψοφήσει τελείως δεν θα μείνω ξεκρέμαστος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caverman : 28-11-07 στις 14:14 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως εχε μια αεραντλια ετοιμη...(βλ.#7)
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε θα ήταν καλή ιδέα να αγόραζες άλλον έναν παρόμοιο κυκλοφορητή να τον έχεις για τέτοιες περιπτώσεις.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΑΙΣΤΡΑ LIDL ΕΠΕΙΓΟΝ !!! | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-10-11 20:55 |
ΕΠΕΙΓΟΝ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-09-07 13:37 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟΜΑΧΟ(επειγον) | petros | Bettas | 4 | 29-05-07 17:08 |
Redox controller... επειγον! | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 15-04-07 16:04 |