|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() απανταμε επειδη δεν εχουμε τι να κανουμε η απανταμε για να πουμε τι πρεπει? ασφαλως και θελει απο κατω φελιζολ !!! εκ των ουκ ανευ. οσο καλα κ να τις στηριξεις αγαπητε αν πεσει απο πανω μια πετρα το κτυπημα δε θα μεταφερθει στην κατω? ο ανθρωπος δεν ρωταει ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος να σπασει το ενυδρειο... να προσεχουμε τι απανταμε, το εχουμε πει 1000 φορες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εγινε κυριε mod?
Ξυπνησες σήμερα και είπες επιτέλους να μας δώσεις τα φώτα σου? Τον συνδιασμό της μεγάλης σου πείρας με την απίστευτη ευγένεια σου? Ασε,τον νταή να τον παίξεις πουθενά αλλού γαυρούλη. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω χρησιμοποιήσει τη μέθοδο με το φελιζόλ που προτείνει ο γαύρος και λειτούργησε με επιτυχία σε ένα 400άρι, που είχα με Φροντόζες και αρκετά μεγάλες και βαριές πέτρες.
Είχα πάρει σκληρό φελιζόλ 3cm, το είχα κόψει έτσι ώστε να πιάνε όλο το πάτο του ενυδρείου και το τοποθέτησα πάνω στο γυαλί χωρίς σιλικόνη. Μετά πρόσθεσαν 2-3cm άμμο και το κάλυψα. Κατόπιν τοποθέτησα τις πέτρες όπως ήθελα και τέλος γέμισα το ενυδρείο με νερό. Μου είχε κάνει εντύπωση που το φελιζόλ αν και ήταν πράσινο δεν κτυπούσε άσκημα παρόλο το σκάψιμο που έκαναν τα ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες, προσωπικά θεωρώ πιο σίγουρο το να μπει φελιζόλ. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Σε λίγο καιρό θα στήσω ένα malawi και σίγουρα θα βάλω φελιζόλ για έτσι θεωρώ ότι θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Πάντως πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μπεί φελιζόλ σε όλη την επιφάνεια του "βυθού" και όχι μόνο στα σημεία που πατούν οι πέτρες διότι έτσι μοιράζεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια η πίεση που ασκούν οι πέτρες λόγω του βάρους τους. |
|
|||
|
|||
![]()
...και ποτε δεν ξερεις που θα πεσουν!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
Καταληγω στο φελιζολ σαν μια πιο δοκιμασμενη λυση.εχω ενα με 2εκ παχος,για 60-70 κιλα ειμαι ενταξει?Και κατι αλλο,στην περιπτωση που θελω να κανω πλαγια,οι πετρες πρεπει να εχουν αποσταση απο το τζαμι ή μπορω να βαλω στη πλατη παλι φελιζολ και να ακουμπανε οι πετρες? ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Το φελιζολ αντεχει αν μαλιστα το βαρος μοιραστει σε μεγαλυτερη επιφανεια.Καλο ειναι οι πετρες να μην ακουμπανε στα τζαμια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες, υποστρομα, και φελιζολ, μια πονεμενη ιστορια... | ater | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 23-12-06 21:24 |
Μπλε Αστακος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-12-05 12:17 |
Απορια για φελιζολ. | vassilios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-10-05 09:01 |
ΑΓΟΡΑ ΦΕΛΙΖΟΛ | Lary80 | Malawi | 2 | 12-02-05 00:02 |
φελιζολ | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-06-04 19:13 |