|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ακριβως θα κανω φιλε Tricky γιατι ο τυπος ειπε σε μενα παχος τζαμιων 12mm και μολις ειδα σε ενα site οτι λεει 15mm.
Θα παω σημερα στην Alex Pak να παρω ενα παχυμετρο και μετα θα παω να το μετρησω για; να ξερω τι μου γινεται. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα μας πειτε και εμας απο που μπορουμε να βρουμε ενυδρεια elite;
καταστημα δεν ειναι; γιατι δεν λεμε στοιχεια; |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.marineaquarium.gr/forum/viewtopic.php?t=3551
Βασ.Αλεξανδρου112-Περιστερι τηλ.210-5719709 Επ ευκαιρια,αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια,σχετικα με την εργονομια,την ποιοτητα κατασκευης,την αξιοπιστια,συστημα φωτισμου κλπ.,ας την καταθεσει...(ειδικα για τη σειρα trigon). |
|
|||
|
|||
![]()
Το λοιπον .... πηγαμε και το πηραμε το ενυδρειο Elite EF1800 (1808x508x700) και πιαστηκε η μεση μας απο το κουβαλημα. Πολυ βαρος παιδια. Θελει 3-4 ατομα για να μετακινηυθει αδειο.
Η ποιοτητα κατασκευης φαινεται καλη (φαση Juwel) τζαμια 12mm και τρεις κοντρες μεταλλικες επανω. Συστημα φωτισμου 3 λαμπες με ανακλαστηρες. Δεν ειχα την ευκαιρια να το ανοιξω ακομα και θα το αργησω λιγο (ελπιζω πριν τις γιοτρες) γιατι εχω αλλα τρεχαματα προς το παρον αλλα οταν το κανω θα σας κρατησω ενημερους. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλοριζικο!Τελικα για υποστρωμα τι βαζεις?Αν κανεις τη διαδικασια στις γιορτες(μεταφορα στησιμο διακοσμηση) μπορω να δωσω κανα χερακι.Προμηθευσου μεγαλες ριζες!!
|
|||
|
|||
![]()
Νασαι καλα Jim
Θα σου στειλω pm. Υπόστρωμα εχω παραγγειλει ενα ωραιο χαλικακι αστρο με λιγα σημεια θαλλασι γιατι μια απο τις λαμπες θα ειναι μπλε. Ριζες? Τις ψιλοφοβαμαι για τις θολουρες που βγαζουν. Ψαχνω να βρω βραχακια γιατι εχω ενα και απ οτι βλεπω το γουσταρουν οι μαγκες. ------------------------- πω πω σορρυ για τα ορθογραφικα λαθη αλλα τωρα ξυπνησα χαχαχαχα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WILD_RIDER : 29-11-07 στις 06:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ισα ισα οι ριζες και η θολουρα που βγαζουν ειναι οτι καλυτερο για τους μαγκες που προερχονται απο λατινικη αμερικη!
εγω θα εβαζα μεσα ψιλοκοκκη αμμο και αρκετες ριζες να καφετισει το νερο τους πειρες που τους πειρες ενυδρειαρα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να φτιαξει ειναι μικρο βιοτοπο γιαυτους! αν και δεν εχουν προβλημα με σκληροτητες καλο θα ταν να μην βαλεις μεσα ασβεστολιθικα χαλικια πετρες για να τους δωσεις οσο το δυνατον καλυτερο περιβαλλον!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Έπιπλο βάση για reef ενυδρείο | Manogr | Λοιπός εξοπλισμός | 3 | 22-09-05 19:11 |