|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
...έμαθα να μαστορεύω και ****** τον μάστορα....
![]() ![]() ![]() Καλώς μας ήρθες. Πιστεύω ότι αν το τζάμι ακουμπά στον πάτο και δεν είναι περιμετρικά αντέχει καλύτερα σε κάποιες πιέσεις. Το άλλο το έκανα εγώ αλλά σε ενυδρειάκι 20 x 20 x 20. Ρίξε μια ματιά εδώ μεσα και έχει πολλά ποστ με τρελλές λεπτομέρειες, μόνο τα μεγέθη αλλάζουν...κι αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι...εδώ είμαι |
|
||||
|
||||
![]()
υπερβολη το παχος των τζαμιων.Με 8αρι τζαμι και κοντρες πανω κατβ θα ειναι μια χαρουλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εν συντομία
Τζάμια 8 mm όλα. Και ο πάτος Τα πλαϊνά πάνω στον πάτο Κόντρες πάνω κάτω Όχι τρύπες για τα εξαρτήματα αλλά κοψίματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντος στα λίτρα αυτά υπάρχουν αρκετές προτάσεις από έτοιμα που τελικά ίσως βγούν οικονομικότερα. Εάν τώρα σε δεσμέυουν οι διαστάσεις το προχωράς έτσι. Όπως έγραψε και ο dimitris21 οι τρύπες θα κοστίσουν οπότε καλλίτερα κοψίματα...
Παράθεση:
Για τι setup το ετοιμάζεις..; |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ?
ΔΛΔ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έτσι έχω κάνει όλα μου τα ενυδρεία.... και το 600 λίτρων και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Αν τα τζάμαι είναι ίσια το κόλλημα είναι παιχνιδάκι. Σε οδηγεί ο πάτος και το ενυδρείο γωνιάζει με την μια.
Δες όμως και μερικά έτοιμα. Ο caverman έχει δίκιο!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να μην ξαναπαρεγγέλνω πάτο τώρα.. μικρό είναι 56*56 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας βάζω και μια φώτο με ένα σχέδιο για τα τζάμια που θα χρειαστώ... δείτε και αν διαφονείτε σε κάτι πείτε μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ύψος 70 μου φαίνεται λίγο...παραπάνω...για φυτεμένο, και επειδή νομίζω ότι σε έχω καταλάβει μάλλον ψήνεσαι για τίποτα ζόρικα φυτά, οπότε αν επιμένεις σε αυτό το ύψος ρίξε μια ματιά και σε λάμπες ΜΗ. Γενικά πστεύω ότι πριν ξεκινήσεις να κόβεις τζάμια, καπάκι κτλ κάνε και μια έρευα για τον φωτισμό ώστε να έχεις το (όσο γίνεται) επιθυμητό αποτέλεσμα από την αρχή.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
Tι να κάνω με το στρώσιμο; | Αλεξης | Δίσκοι | 17 | 12-04-06 09:05 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |