|
||||
|
||||
![]()
Ίσως και να μην ισχύει αυτό γιατί απο χθες το βράδυ ο αρσενικός βγαίνει πολύ πιο συχνά έξω και η θυληκιά μπαινοβγαίνει. Όποτε είναι και οι 2 έξω δεν κολυμπάνε μαζί και ανά τακτά χρονικά διαστήματα η θυληκία τον πλησιάζει και του "κουνιέται" χωρίς να της δίνει αυτός ιδιαίτερη σημασία. Μετά κάποια στιγμή μπαίνουν και οι 2 μέσα στην φωλιά και αυτό συνεχίζεται.
Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει, δεν βγάζω νόημα. Μήπως δεν έχουν γίνει ζευγάρι ακόμα;; Αν όχι, τότε γιατί μπαίνουν και οι 2 μέσα στην φωλιά και κάθονται με τις ώρες;; Τι να πω....Ο καιρός θα δείξει... Και κάτι άλλο.... παραθέτω μερικές φωτό (δυστυχώς απο κινητό) απο το aquascaping του ενυδρείου μου τώρα..... ![]() ![]() ![]() ![]() Πως σας φαίνεται;; Μήπως να αλλάξω λίγο τις θέσεις σε φυτά και ξύλα προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη "άπλα" στο βυθό για να κολυμπούν πιο ελεύθερα τα Κριμπς;; Να τονίσω ότι όλα τα φυτά είναι ψεύτικα(μεταξωτά) λόγω του ότι δεν έχω βρει ακόμα κερατόφυλλο, java moss και ανούμπιες (όσες βρήκα είχαν τα κακά τους χάλια). Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kribensis. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 38 | 09-06-06 08:14 |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |
cardinal tetras: φαρμακευτική αγωγή για λαβωμένα πτερύγια | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 07-02-03 17:14 |